Jdi na obsah Jdi na menu

JSME REŽISÉŘI VLASTNÍCH ŽIVOTŮ

5. 5. 2022
Režisérem svého filmu života jsme každý sobě sám. A také scenáristou i hercem v hlavní roli.
A ti druzí v našem světě pro nás hrají jen vedlejší role, které jsme jim sami přisoudili. Takže pokud se nám nelíbí jakou roli v naší existenci hrajeme, dejme si nové obsazení.
Prozradím vám tajemství.. to my sami ovlivňujeme nejen sebe, ale i druhé. Tím jak o všem v duchu přemýšlíme. Vím, že to na první dojem působí šíleně, každopádně to naše mysl interpretuje vnější svět, události, lidi okolo i sebe.
Asi těžko budeme totiž vnímat někoho pozitivně, pokud se s ním ve své hlavě neustále hádáme. Navíc myšlenky jsou stejně hmotné jako cokoli jiného, takže se dříve nebo později nesmazatelně promítnou do naší fyzické reality.
Pokud se vám tedy něco v životě nelíbí, stačí to přepsat tím, že o tom změníme své představy.. začněme o tom přemýšlet jinak. V tu chvíli se také mimo jiné přeskupí celý Vesmír respektive náš osobní film. Nevěříte?
Zkuste to alespoň pár dní a sami uvidíte.. ať věříte, že něco můžete a nebo věříte, že nemůžete, vždycky budete mít pravdu. Ano, to my sami jsme tvůrci svého Matrixu, který běží před našima očima.
Ať je tenhle náš osobní příběh (komedie? detektivka? psycho? eroticky trailer?) odrazem naší skutečně podstaty. A k tomu nám s láskou dopomáhej Bůh!
Pozdravy posílá všem Rea, na cestě odhalování pravdy Vesmíru.. v sobě.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář