Jdi na obsah Jdi na menu

JÍT S DAVEM SE NEVYPLÁCÍ

28. 2. 2021
Jít s davem se nevyplácí.. klíčem ke správnému fungování našeho těla je převzít odpovědnost za své vlastní zdraví. Žít bez bolesti a nemoci je tisíckrát krásnější a jednoznačně to stojí za to. Začneme pro sebe každý den něco užitečného už konečně dělat. Nikdy totiž není pozdě začít žít zdravěji.
Prozradím vám jedno osobní poznání a asi i veliké tajemství na cestě za perfektním zdravím (ověřeno na sobě i na vlastním dítěti).
Budete-li dělat i jíst to, co dělají davy, bude to mít stejné dopady, jaké ten dav běžně zažívá.. a tím jsou především civilizační, degenerativní onemocnění.
I proto je fakt potřeba přemýšlet o tom, co každý den jíme. Chcete být zdraví? Pak musíte být jiní. Buďte chytří a zapojuje ve všem vás vrozený, zdravý "selský" rozum.
Vaše tělo i mysl vám každý den říká, co skutečně potřebujete.. i proto si dopřejte luxus naslouchat sami sobě.
Distancuje se od myšlení a konání davu. Vždyť podle šetření zdravotního ústavu obyvatel ČR jsou u nás 2 lidí ze 3 dlouhodobě nemocní. A chronicky nemocných pacientů bohužel stále přibývá.
Příčinou 90% úmrtí jsou u nás právě tyto dlouhodobé nemoci. 9 lidí z 10 opustí náš svět z důvodu svého konzumního života (nikoli tedy kvůli koroně), který jim přivodil nemoci srdce, mozkové mrtvice, diabetes a nebo do konce nádorová onemocnění.
 
Věřte mi, že je nejvyšší čas změnit svůj osud. Najděte tedy odvahu a vystupte z davu chronických pacientů a začněte změnou přístupu především sami k sobě. Všechno to máme ve svých rukách. Nikdy není pozdě, opravdu nikdy.
 
S radostí v srdci jsem ráda, že mohu být v této nelehké době svými znalostmi i zkušenostmi s pacienty, nápomocná.
 
Pozdravy všem posílá Vaše Andy, zdravotní prevence a výživa
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář