Jdi na obsah Jdi na menu

JÍT PO ŽIVOTNÍ CESTĚ ZA SVÝMI SNY

14. 2. 2020

Mít svůj sen a jít po své cestě.. Když jdeme za tím, co nás baví, prožívané mnohem lepší život. Lidé, kteří dělají to, co mají rádi, jsou obvykle spokojenější než ti druzí, prostě proto, že následující své sny..nezávislé na tom, kolik jim je let či jak vypadají.

Stejně jako u auta, s prázdnou nádrží motor nenastartuje. Naše sny jsou palivem pro osobní cestu životem. Bez nich nelze dosáhnout žádných smysluplných a trvalých hodnot.

 

Čím jsme starší tím více zapomínáme na to, co bychom opravdu rádi dělali. Necháváme se vést radami a očekáváním druhých..

A tak se raději zaměřujeme na to, co nás přitahuje, postupujme po své vlastní "zálesácké" stezce a dělejme správná rozhodnutí, bez ohledu na to, že je druzí můžou vnímat jako bláznovství (věřte, že vím o čem mluvím).

Za každým člověkem, kterému se daří, jsou splněné sny.. protože to člověku dává sílu, energii a inspiraci. V tu chvíli totiž dokážeme věřit i v nemožné. Vážně!

A jaký sen máte vy? Takže.. Teď už jen najít způsob jak ho realizovat. Mnoho sil při vykročení ze svých ochranných bublin přeje všem Andy, pozdravy z cesty do hlubin lidské duše

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář