Jdi na obsah Jdi na menu

DRUZÍ NÁM NEUBLIŽUJÍ, ONI POMÁHAJÍ.. NAŠÍ DUŠI

5. 3. 2022
Ať nám druzí udělají cokoli, neškodí nám. Oni nám pomáhají. Pomáhají růst naší duši.
A tak jsem vděčná za vše co se děje. S pokorou si v duchu opakuji: děj se vůle Tvá. A pozoruji tu komedii života, kdy druzí kvůli nám musí hrát takové divadlo, abychom se už konečně poučili a drželi se v energii svého srdce.
Všimla, jsem si totiž, že vše co dávám světu od srdce je naprosto jiné, než když to samé dávám z rozumu.. i proto je pro mne důležitější chránit mé centrum lásky
❤️
víc než svou vlastní mysl.
Každý totiž máme možnost volby. Otázkou zůstává, co si zvolíme. Zda budeme žít ve světle (v moudrosti) a nebo si z touhy po povrchním potěšení zvolíme cestu temnoty.
Protože pokaždé když jednám podle srdce cítím, že cestou, kterou jsem si zvolila je správná. Přestože přitom můžu potkávat a prožívat tolik vnitřní bolesti.
Jsem totiž v životě odpovědná jen sama sobě. Za svůj vlastní život, který je prospěšný pro mne a paradoxně celému Vesmíru.
I proto je potřeba neplýtvat energii tam, kde to nedává smysl a začít tvořit. Každý tady máme dáno do vínku nějaký svůj osobní úkol. Stát se tvůrce svého bytí prostřednictví své osudové cesty poznávání pravdy a podívat se za závoje divadla nazvaný život.
To je totiž to oč tady běží. Stát se tvůrcem svého života!
Krásný víkend naplněny láskou, radostí i blízkostí milovaných lidí přeje všem andělským duším Rea, poutník na cestě poznání fungování Vesmíru
 
Online ve spojení spolu může být a FB zde: https://www.facebook.com/kindermann.andrea/
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář