Jdi na obsah Jdi na menu

DOBA SE MĚNÍ.. BOHU DÍK!

7. 11. 2019

Doba se mění.. díky Bohu! Dříve byli lidé závislí na majitelích médií, kteří určovali jaké informace se ke komu a kdy dostanou. Dnes je prostřednictvím internetu tahle volba v rukou každého z nás.

Svých pět minut slávy si může díky Facebooku, YouTube, webovému blogu či Instagramu užít doslova každý. Internet nám poskytuje možnosti vstřebávat i tvořit cokoliv a kdykoli. Sami si tak můžeme řídit osobní rozvoj, zábavu i podnikání.

 

Rádiu trvalo 38 let nasbírat 50 milionů posluchačů, televize na to potřebovala13 let. Instagram to zvládl za 1,5 roku. Tohle je síla světa online.

Každý z nás může být dnes zpravodajem, spisovatelem, zpěvákem a nebo hercem. Ano, ne každý uspěje, ale všichni máme k dispozici boží online nástroje. Slávu i společenský vliv může poprvé v historii lidstva dosáhnout každý, kdo má přístup k netu a ví, jak má s jeho nástroji pracovat.

 

Každý člověk je jedinečný.. a navíc každý člověk je svou vlastní PR agenturou, tedy tvůrcem svého veřejného image.

A tak jestli nechcete být bezejmenným, snadno nahraditelným, pěšákem ve velikých firmách, moje jediná rada (křičím ji do světa už skoro 15let) zní: začněte tvořit a sdílet na síti.

 

Budujte si přitom dobré jméno a pomáhejte druhým na jejich životní cestě. I díky tomu se vám totiž budou otevírat dveře, které by pro vás jinak zůstaly zavřené..

 

Ať se vám na internetu i v reálném životě opravdu daří. Úsměv a pozdravy z cest posílá všem příznivcům Andy
 

zdroj článku je nová a výborná kniha:

M.Losekoot + E.Vyhnánková (2019).Jak na sítě.Brno: Jan Melvil Publishing

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář