Jdi na obsah Jdi na menu

DIGITÁLNÍ DETOX - 24 hodin bez světa online

21. 9. 2018

Pokud se třeba právě tento víkend rozhodnete pro sebe něco zásadního udělat, začněte malým, ale velmi důležitým krůčkem – na jeden den si vypněte mobil.

 

To platí i pro notebook, přehrávač hudby, te­levizi, rádio nebo ­domácí kino. Prostě na všechny tyhle vymoženosti alespoň jednou za čas zapomeňte a dopřejte si čtyřiadvacet hodin bez veškerého kontaktu s umělým (digitálním) světem.

 

A co přesně máte bez mobilu dělat? 
Žít! 


A to tak přirozeně, jak jen je to možné. Jděte do přírody, pozvěte si domů kamarády a něco dobrého jim uvařte, zacvičte si, ukliďte přeplněné skříně, vraťte se ke starým koníčkům a nebo si jen tak zalezte do postele s knížkou a vůbec nic nedělejte.

 

Možná to na začátku ­půjde trochu ztuha, ale pak zjistíte, že si to začínáte užívat. Navíc se praktikováním offline režimu zlepší vaše vní­mání. Začněte si všeho kolem sebe daleko víc všímat.

Digitální detox je součástí mého životního stylu. Je to svým způsobem neobvyklá zkouška ale hlavně zasloužená lázeň pro moji duši.

 

‌Zkuste to a uvidíte. Nad vlastní zkušenost není. Přeji vám překrásný víkend a zase někdy příště, já mizím v lese.. prima čas přeje všem Andy, najdete mne na fb tady: 

https://www.facebook.com/kindermann.andrea

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář