Jdi na obsah Jdi na menu

ČÍM SVĚTU OSOBNĚ PŘISPĚJI? JAKÝ ODKAZ TADY PO SOBĚ ZANECHÁM?

16. 8. 2020
Myslím, že jedna z nejdůležitějších osobních vizí je vědomi toho, jak chci během svého života světu přispět a jakou stopu tady po sobě vůbec zanechám, protože všichni jsme tady opravdu jen na chvíli, ale z nějakého určitého důvodu existujeme.
Je nádhera, když se člověk na ten svůj směr zaměří a věnuje mu celou svou pozornost. A jak vůbec tu svoji misi života poznat a najít? Když se podíváme do svého nitra, když si uvědomíme na čem nám opravdu záleží a co nám dělá obrovskou radost, tak máme odpověď.
Mně osobně nejvíce záleží na tom, aby lidé (nejen z mé rodiny) byli zdraví a spokojený. I proto jsem kdysi vystudovala zdravotnickou školu, i proto píšu více jak 15 let blog o zdravém životním stylu a i když jsem byla v životě několikrát totálně na dně, nikdy jsem si navenek nestěžovala.
Do extáze mě dostává když můžu tvořit projekty, které pomáhají lidem podporovat a zlepšovat jejich zdraví, díky čemuž můžou žít dlouhý a kvalitní život. I proto se celý život zabývám tématem pozitivního rozvoje a tahle poznání sdílím online. To je má oblast, kde se neustále učím, rozvíjím a pak to vše s radostí posílám dál, těm, kteří o to mají zájem.
Ale na druhou stranu vůbec neberu lidí, co si vědomě ničí zdraví a pak si stěžují a brečí, že mají své tělo úplně "na šrot". S těmi si bohužel nemám co říct. Každý svého osudu tvůrce, pak se ale nedivme, přátelé.
Ať tedy i vy nalezneze svůj smysl života a zanecháte tady po sobě budoucím generacím cestu, po které bude radost pokračovat dál..
S radostí v duši pozdravy z cesty životem posílá všem Andy, www.superimunita.cz
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář