Jdi na obsah Jdi na menu

CESTA ROVNOVÁHY ŽIVOTA A PRÁCE

23. 7. 2019

Žijeme až příliš rychle a dennodenně řešíme až příliš mnoho. Zvládnout náročnou práci a zároveň mít čas na rodinu, přátele i koníčky je pro z nás skoro nadlidský úkol.

Mnozí lidé jsou schopni přinášet svojí práci veliké oběti, avšak málokdo se smíří s tím, že by se měl kvůli práci vzdát osobního života.

Čas strávený s rodinou, s přáteli, na cestách nebo tím, co nás baví, nám dává energii. Umožňuje nám to zapomenout na pracovní problémy a relaxovat. Někdy se ovšem na tuto nezbytnou rovnováhu života až příliš často zapomíná.

Stres, horší výkonnost, narušené osobní vztahy, rodinné problémy i podlomené zdraví – to vše může "nečekaně" přijít, jestliže rovnováhu mezi prací a volným časem podceníme. A cena je to skutečně vysoká!

Pro udržení správné rovnováhy musíme mít nejen dobrý time management, jasně stanovené cíle a priority, ale potřebujeme také dobře znát sami sebe. 

Jaké jsou moje vědomé i skryté priority? Co je mým osobním cílem? Kdo ve své podstatě skutečně jsem?

Objevme svou vlastní cestu, která nás povede ke spokojenosti, aniž bychom zanedbávali některou z důležitých součástí svého života.

Já nám všem, na téhle zásadní životní cestě přeji smyslem naplněné dny.

Andy

na Facebooku mne najdete zde: https://www.facebook.com/kindermann.andrea

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář