Jdi na obsah Jdi na menu

BÝT PRINCEZNOU NENÍ ŽÁDNÁ VÝHRA

28. 1. 2024
Přátelé, znáte ten pocit, kdy při pohledu do zrcadla máte dojem, že se k vám dostává víc než jen odraz vaší podoby? Když začnete v zrcadle vidět nejen svoji tvář, ale i vlastní cestu životem?
Již nějakou dobu procházím silnou vnitřní proměnou a myslím, že letos i díky numerologii roku 2024, která vychází na číslo osm, tedy nejen na symbol nekonečna, karmy, ale také příslib dosažení harmonie, rovnováhy a završení nových začátků, mám takový zvláštní pocit, že se blíží něco zásadního.
Něco, co posune mou vnitřní podstatu do dimenze, na kterou jsem čekala celý svůj život.. zázračná proměna kukly ve vzácného motýla.
Vždycky se mi líbilo být v životě jako malá, naivní holka. To mne podvědomě chránilo před tím, aby mne drsná realita příliš nezraňovala, žila jsem ve své iluzi a také v přesvědčení, že dětem se ubližovat nemá. Dnes už vím, že jsem příliš dospělá na to, abych ve svém nitru zůstávala v roli holčičky.
Mnohé události posledních týdnů mne přinutily si uvědomit, že už nadále nemohu být bezstarostným dítětem. Pochopila jsem, že je už konečně čas, abych odkryla pravdu o sobě samé, abych už konečně lépe zvládala mnohé a nečekané výzvy života, ale také získala schopnost pevného rozhodování, nezbytnou emocionální stabilitu a určila si skutečné hodnoty i priority osobní cesty a maximálně se tak poučila ze všech nelehkých omylů i přešlapů.
A také je konec víry v druhé. Teď už člověku zůstává jen víra v sebe. Protože věřím, že jenom já sama jsem opravdovým tvůrcem svého života. Protože vše, čemu člověk věří, to také zažívá..
S pokorou v srdci krásnou neděli 28.1. přeje všem Rea
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář