Jdi na obsah Jdi na menu

BUDU-LI JÍST SLADKOSTI, BUDU TLOUSTNOUT

16. 8. 2018

V letech 2013-2014 jsem přibrala nejvíce ve svém dosavadním životě, za 1,5 roku téměř 10kg, a to jsem se přitom velmi intenzivně hýbala, až 7hodin denně (teorie hýbej se a jez co chceš nefunguje.) HRŮZA! A co že se to u mne tak zásadního stalo?

 

Přátelé nebylo to narození dcery, ta přišla na svět už počátkem roku 2010 a relativní štíhlost jsem si po porodu zachovala, nebylo to ani z nějakého nečekaného přejídání. Prostě jsem "jen" změnila prostředí resp.přestěhovali jsme za prací do Německa.

 

Imigrantských stres, průmyslová strava z Kauflandu (o lokálních produktech z trhu jsme si mohli nechat jen zdát), práce na směny.. to všechno mi totálně rozhodilo nejen hormony, ale především zásady zdravého stravování, hlavně diky sladkostem jako rychlým a levným zdrojům energie.

 

Sacharidy se pro mne tehdy staly klíčovou terapii na pracovní i osobní vysílení. Stal se ze mne cukrovej závislák.

 

Po návratu zpět do Čech mi ještě dlouho trvalo vrátit své tělo na původní hladiny.. v podstatě se s důsledky narušené vnitřní rovnováhy potýkám dodnes a pár kilo navíc mi zůstalo jako suvenýr.

 

A také mi došlo, že je úplně jedno, co mi rodiče nadělili do vínku (byli přirozeně štíhlí).Budu-li jíst sladkosti, budu tloustnout..to je holý fakt.

 

A tak se učím tolik nemlsat, jíst opět přirozené potraviny místo těch průmyslových a hlavně si to všechno užívat..

 

Přeji vám na cestě za lepším životem jen to nejlepší. S úsměvem zdraví Andy

 

PS: Pár těch mých jídelních foto úlovků sem tam nasdílím na Instagramu, najdete mne tam jako foodstyle.cz

Na Facebooku mne najdete tady:https://www.facebook.com/kindermann.andrea

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář