Jdi na obsah Jdi na menu

BLACKOUT SCHUMANNOVI FREKVENCE

5. 1. 2022
Ve středu 5.1. jsem měla, co se týče energie, úplně děsnej den.. vlastně jsem se cítila totálně na dně. Byla jsem smutná, zmatená a fakt deprimovaná. Vůbec jsem nechápala, co se to sakra v tom mém světě po pravdě děje. Jen jsem prožívala vnitřní třes a totální chaos.
 
Druhý den jsem se už cítila mnohem lépe a tak jsem se večer podívala jak to vypadá s Schumannovou rezonanci (SR) Země. To je frekvence, ve které kmitá elektromagnetické pole nad zemským povrchem pod ionosférou. Tento prostor rezonuje a působí na živé bytosti stejně jako ladička Někdy se těmto frekvencím říká „tlukot srdce planety“. Objevena byla poprvé při atomových testech v 50.letech 20.stol. Jde o nejdelší elektromagnetické vlny registrované na Zemi. A zajímavé na nich je, že základní rezonance planety Země odpovídá frekvenci lidského mozku, když se nachází mezi frekvencemi na úrovni vln theta a alfa, tedy ve stavu snění nebo relaxaci.
 
A pohledem na SR energii planety jsem se tedy nestačila divit. 4.1. probíhal energetický výpadek. Nepamatuji si, že by kdy přišlo tohle. Přístroje, které tuto frekvenci dlouhodobě sledují, zaznamenávají a zveřejňují, ohlásili nečekaný SR blackout (viz obrázek).
 
Cože BLACKOUT? To znamená rozsáhlý výpadek dodávek elektrické energie na velkém území po dobu desítek hodin nebo dnů, který zasáhne velké množství obyvatel. Takový výpadek může nastat zejména v důsledku mimořádné události v přenosové soustavě.. v tomto případě napojení Vesmíru na lidské vedomi. AJAJ!
Teď už chápu, že nic, co děje v mém energetickém vnímání prostorových polí reality, není náhoda a současně se mi potvrzuje moje silné napojení na něco, co nelze rozumem pochopit..No s ohledem na popsané prožitky výše, není tento dar vždycky výhra.
I proto jsem pro běžné lidi za exota, bytost mimo realitu. Mnozí přátelé pak oprávněné nechápou moje někdy nečekaná rozhodnutí nebo slova, mohou si o mě dělat nějaké (zbytečné) starosti a já sama se kolikrát divím, jakou cestou, pokud si volím dle svého srdce a nikoli rozumu, se náhle vydávám..
A tak děkuji Bohu, děkuji živé planetě Zemi, děkuji také svoji duši, že přes ty všechny krkolomné pády a kotrmelce, které při napojení na vás dělám, zůstávám sama sebou i za cenu nepochopení druhých.
Takže pokud jste v úterý - středu prožívali něco podobného, nebojte, nebyli jste na to sami a všechno mělo svůj (často až časem odhalený) důvod možná v těch energetických proudech, které očima nevidíme..
Krásné dny a klidnější časy v našich srdcích přeje všem Andy, s přeladěním srdcem a naslouchající duší.
PS: Doplnění k Schumannově rezonaci- informace o ní nejsou nic nového. I věda potvrdila, že tato frekvence je základním předpokladem fyzického i psychického zdraví člověka. Někdy se uvádí, že vystresovaný moderní člověk má frekvenci svého mozku vyšší, než je 7,5 Hz klasické SR frekvence.
V Schumannově frekvenci také zní posvátná indická slabika Óm. SR může být dokonce formou, kterou sama planeta komunikuje s lidským vyšším vědomím.
Po mnoho let se tato frekvence udržovala na stabilní hodnotě 7.83 jen s velmi malými odchylkami. Ale v červnu 2014 nastala změna. Ruské monitory zaznamenaly prudký vzrůst na 8.5Hz. Od té doby bylo v některých dnech zaznamenáno dokonce zvýšení na 16.5Hz.
Vědci se zprvu domnívali, že jejich přístroje jsou poškozené, ale po kontrole se zjistilo, že naměřená data jsou přesná. Co se děje?
Zemská frekvence se jasně zrychluje. A protože Schumannova frekvence je vždy v souladu s alfa a theta frekvencí lidského mozku, je to i důvodem, proč se nám často zdá, že se čas zrychlil, a události a změny v našem životě jsou častější a rychlejší.
Tyto nové rezonance jsou přirozeně v souladu s lidskými mozkovými frekvencemi. To nevyhnutelně znamená, že se měníme.
7.83Hz je frekvence alfa a theta stavu. Tento stav je stavem relaxace, jakéhosi snového stavu, stavu očekávání událostí.
Frekvence 8.5 - 16.5Hz znamená posun z theta stavu do mnohem klidnějšího stavu alfa s mnohem pozornějšími frekvencemi stavu beta.
To znamená probouzení kognitivních (poznávacích) funkcí mozku. Protože frekvence ukazují náhlá zvýšení na 12 - 16.5 Hz (bílá místa na grafech), je to ještě mnohem zajímavější. Frekvence 12 - 15 Hz, Sensory-Motor Rhytm Frequency (SMR) je ideální frekvencí "probuzeného klidu".
Myšlenkové procesy jsou klidnější a mnohem jasnější, jsme "na vlně" nebo ve stavu "já vím". Planeta Země se probouzí a my s ní.
Zemské magnetické pole, které je schopné ovlivňovat Schumannovu frekvenci, poslední 2 000 let slábne, a nejvíce právě v posledních letech. Nikdo však neví proč.
Starý Indický mudrc kdysi řekl, že toto vlnové pole Země bylo kdysi nastaveno cizími bytostmi proto, abychom zapomněli smysl života, naše duchovní dědictví.
Současné změny magnetického pole tento blok rozpouštějí a dovolují nám pomalu se rozpomínat a uvědomovat si skutečnou vyšší pravdu.
 
 
 
 
 
 
Ája Kupková Výživový Poradce, Kamil Harenčák a 10 dalším
 
7 komentářů
 
2 sdílení
 
To se mi líbí
 
 
 
Okomentovat
 
 
Sdílet
 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář