Jdi na obsah Jdi na menu

ADVENT JE ČAS ROZJÍMÁNÍ A PŘÍPRAV NA VÁNOCE

29. 11. 2020
A je to tady. Začátek adventu. Dnešní, první, adventní nedělí nadešel čas rozjímání a příprav, do Vánoc zbývá 25 dní.
Letošní advent bude pro většinu z nás jiný. Ačkoliv nebudou asi již platit tak přísná opatření spjatá s epidemii korony, setkávání s dalšími lidmi zůstane i tak velmi omezené. Mnohým lidem budou chybět i nejrůznější společenské akce, které k tomuto období tradičně patří. Možná nadešel čas vrátit se k podstatě oslav Vánoc, a tedy k původním tradicím.
Advent by měl být správně dobou zklidnění, rozjímání a dobročinnosti. Tak, jak tomu bylo u našich předků, kteří se po usilovné práci od jara do podzimu chystali na zimní odpočinek. Proto zapomeňme na všechen stres a hon, zkusme alespoň letošní Vánoce strávit trošku jinak.
Tím, že budeme věnovat čas sami sobě a svým nejbližším, budeme obohaceni mnohem víc než poté sebedokonalejším dárkem pod stromečkem. O to víc, pokud jste kvůli všem letošním omezením ve finanční tísni.
A pokud nestrádáte, pak myslete především na ty, kteří to letos opravdu neměli vůbec jednoduché. Vězte, že letos se v mnoha domácnostech počítá úplně každý důvod k radosti.
Přeji všem opravdu klidné dny a příjemné přípravy na blížící se čas vánoční. Ať naše zakončení roku je plné nádechu míru a pohody duší.
 
S radostí milé pozdravy i pár slov k povzbuzení posílá všem Andy, autorka blogu pro lepší pocity i zdraví www.superimunita.cz
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář