Jdi na obsah Jdi na menu

JSI HRÁČ VESMÍRNÉ HRY JMÉNEM ŽIVOT

7. 10. 2023
Život není boj, ale hra.. vstoupili jsme sem na Zem jako hráči, kteří se chtějí rozvinout a posunou do vyššího levelu (ano princip je stejný jako v počítačové hře).
Vybrali jsme si figurku, zvolili jsme místo a zmáčkli start. A tak jsme tady.. akorát jsme zapomněli, že je to hra. Hra pro naše potěšení a růst. Hra co má svá vlastní pravidla. Takže pokud ji chceme hrát úspěšně, musíme vědět co a jak tady funguje.

img_20231006_134417.jpg

A k tomu slouží zákony Vesmíru, které platí a fungují stejně jako třeba gravitace (zákon hmoty a energie).
Hraješ podle pravidel, daří se ti a ty rosteš. Porušuješ pravidla, dostaneš přes prsty a jednou přijde okamžik, kdy se ti už dařit nebude. Pokud jsi to přehnal a pořád to nechápeš, proč tady jsi, onemocníš a nebo dokonce budeš muset opustit hru (ani to není vždy výhra).
Svůj dluh, co jsi tady případně nasekal, si poneseš do dalšího opakování stejné hry (jen na jiném místě a jako jiný panáček) dokud se nepoučíš... Ty máš svůj cíl pořád stejný, ty chceš růst.Tva duše to chce i potřebuje.
Každý dostává co skutečně dal. Vesmir nikdo "neočúrá". Jakou energií vibruješ, takovou energii přitahuješ.. v co věříš to se děje a tím se také staneš. To ty tvoříš vše. Jsi tvůrce ať to víš a nebo na to kašleš. Pravidla jsou jasná, jen je potřeba si je neustále připomínat a hrát v souladu s principem Universa,Vesmíru, Boha..vyber si co chceš, protože to TY JSI ten BŮH!
Krásné sobotní ráno a prima víkend přeje všem Rea, vědomí tvůrce svého života, protože naslouchám Vesmíru.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář