Jdi na obsah Jdi na menu

DOBRÝ SKUTEK NAD ZLATO

2. 1. 2018

DOBRÝ SKUTEK NAD ZLATO


Mým velikým přáním je "vědomí" nás všech, že pomáhat druhým je (především v civilizovaném světě) naprosto přirozené. A tak jsem protřídila šatník dcerky Aji (bylo toho více jak 20kilo krásného oblečení) a vše jsem dnes, kdy jsem měla ještě jeden den volna, odvezla a  darovala těm, kteří to opravdu potřebují, a to přímo do dětského KLOKÁNKU v Chomutově.

 

Aktuálně zde mají na 2 bytech jedenáct dětí. Jsou to děti, které ve své často nelehké životní situaci potřebovaly okamžitou pomoc. V Klokánku se ocitnou často úplně bez ničeho, není výjimkou, že jen v pyžámku  nebo v košilce a kalhotkách..

Když jsem se dnes sociálních pracovnic ptala, co by ještě děti potřebovali, jejich odpověď mne překvapila. Děti resp. Klokánek by uvítal více ovoce a zeleniny, klidně od někoho ze zahrádky.  Svými příjmy jsou omezeni, musí velmi šetrně hospodařit (ovoce je drahé) a z části jsou prostě závislí na sponzorských darech..

JAHODY, MALINY, BORŮVKY, JABLÍČKA, ANANAS, HRUŠKY, RAJČATA, OKURKY, PAPRIKY, SALÁT,ŘEDKVIČKY, MRKEV, MELOUN, KVĚTÁK, POMERANČ, MANDARINKY, KIWI, ŠVESTKY, TŘEŠNĚ, BRAMBORY, CIBULE, ŘEPA, ..

 

Je to tak.
Oblečení, které již nenosíme, hračky s kterýma si již naše děti nehrají, o finančních darech na charitativní účely ani nemluvě.. to vše jsou věci jež mohou být potřebné a pro druhé velmi přínosné.


Osobně již více jak 7 let, minimálně jednou měsíčně, věnuji cokoli mohu, něco „ZE SVÉHO“, jako hmotnou pomoc těm, kteří ji nejen uvítají, ale především skutečně potřebují.


Prosím zkuste se zamyslet a najít něco, co ve vašem životě můžete darovat a udělejte prosím také  dobrý skutek.

s ÚSMĚVEM a s dobrým pocitem na srdci vás zdraví Andy

 

Klokánek v Chomutově

Kamenný Vrch 5307 430 04 Chomutov

č.ú.: 233344664/0300 

klokanek.chomutov@fod.cz.

Tel: 474 650 575.

Mobil: 724 667 648. 


PS: Stránky věnované nejrůznějším dobrým skutkům naleznete na: DOBRO.cz

Na Facebooku mne najdete tady:https://www.facebook.com/kindermann.andrea

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář