Jdi na obsah Jdi na menu

ZELENÁ KÁVA

1. 5. 2013

Zelená káva obsahuje cenné fenoly, rostlinné látky, které jsou pro váš organizmus nesmírně důležité. Fenoly mají vliv na váš krevní oběh, činnost srdce, cévní oběh a správné trávení. Nejcennější je ale kyselina chlorogenová. Čím je káva kvalitnější, tím vyšší je v ní podíl této kyseliny. Tradiční káva obsahuje 3 – 6% této kyseliny, zatímco zelená káva 39%.

 

Zelená káva omezuje vaši chuť k jídlu a tím zvyšuje efektivitu hubnutí. Zelená káva přitom dodává tělu energii a stimuluje metabolizmus, stejně jako vytváří rovnováhu hladiny cukru v krvi.

 

Zelená káva pro hubnutí

Jestli se skutečně chcete zbavit několika kilogramů nadváhy, je vhodná právě zelená káva. Spolu s vhodnou fyzickou aktivitou sa vám to může podařit. Nemusíte trávit celé hodiny ve fitku, ani sa trápit přísnou dietou. Postačí vám pravidelné procházky a samozřejmě je v prvé řadě třeba abyste upravili své stravovací návyky. Vyhýbejte se přejídání a přitom jezte menší porce pravidelně, ideálně 5 krát denně.

 

Díky zelené kávě se tuky a cukry rychleji spalují a neukládají se v těle. Antioxidanty, které obsahuje zelená káva vám navíc pomohou zbavit se toxických látek v těle. Zelenou kávu je vhodné vypít ještě před snídaní. Dodá vašemu tělu energii, nastartuje a připraví váš organizmus na celý den. Příprava je přitom stejná, jako u běžné kávy.

 

Obsah kofeinu v zelené kávě

Zelená káva obsahuje zvýšené množství kofeinu a časem tak pocítíte více energie. Následně se dostaví účinek antioxidantů a asi po měsíci uvidíte první rozdíly.

 

Tělo vypadá na první pohled lépe, zdravěji, zhubnete a ubyde vám i několik centimetrů na problémových partiích.Pozitivní účinky pití zelené kávy budete pozorovat i na své pleti, vlasech a nehtech. Záleží na vašem metabolizmu. U někoho se účinky projeví rychleji, u někoho později, ale výsledek bude každopádně stát za to.

 

ZDROJ INFO:

http://www.e-kavy.cz/kava/zelena-kava-cesta-k-vasemu-zhubnuti.html

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Thea - jak správně vařit green coffee

13. 3. 2014 18:52

Někdo jen zaleje 90st.teplou vodou, jiný 100st. teplou, louhovat 3min. nebo 5min????
Na videu vsypou kávu do vařící vody a vaří 5-7min. Na návodu je pít 30min. před jídlem, ale všude jinde je pití po jídle.
Děkuji za informaci jak na to.