Jdi na obsah Jdi na menu

REKONEKTIVNÍ LÉČENÍ

1. 1. 2016

Rekonektivní léčení je návrat k optimální rovnováze. Je výsledkem interakce s komplexním spektrem léčivých frekvencí, které se skládá z energie, světla a informací.

 

Jeho základním prvkem je energie. Energie je vše, co tvoří náš organismus, naši pravou podstatu a naše skutečné fyzické tělo. Světlo je rezonance a komunikace v rámci těchto frekvencí mezi vesmírem a námi. Informace prochází přes tyto interakce s energií a světlem. Je to hmatatelné, měřitelné, můžete je skutečně cítit. Naučíte se, jak rekonektivní frekvence objevit, napojit se na ně a uvědomíte si svůj vztah s těmito léčebnými frekvencemi.

 

Rekonektivní léčení zcela překračuje tradiční léčebné techniky prostřednictvím energií, neboť nám umožňuje opustit koncept a postupy techniky samotné. Není to ani terapie, ani léčba, protože se nezaměřuje na symptomy. Je to něco mnohem, mnohem víc.  Při rekonektivním léčení nebudeme diagnostikovat nebo léčit. Jednoduše se napojíme na léčivé frekvence, kterými dosáhneme uzdravení, které je často okamžité a má dlouhodobý účinek.

 

Zatímco věda i nadále zkoumá, jak celý proces funguje, Rekonektivní léčení je vědecky potvrzeno a zdokumentováno ve více než tuctu mezinárodních studií. Když léčivé frekvence působí na energii v našem těle, naše tělo vysílá a vibruje na vyšší úrovni světla. Bylo prokázáno, že restrukturalizuje naši DNA, což vede k emisi měřitelné vyšší úrovně bio-fotonického světla. Emeritní profesor Stanfordské univerzity Dr. William Tiller říká, že informace přenášené prostřednictvím léčivých frekvencí vytvářejí soudržnost a pořádek. Jinými slovy, vytvářejí větší harmonii a rovnováhu v našem těle.

 

VÍCE NA:

http://www.eric-pearl.cz/co-je-rekonektivni-leceni

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář