Jdi na obsah Jdi na menu

OSOBNÍ BRAINSTORMING - NÁVOD NA VYŘEŠENÍ PROBLÉMŮ

1. 8. 2012

Existuje někdo, kdo vám může dát 100 a více konkrétních řešení přesně pro Vás na míru. Jste to vy sami..

Nabízím Vám zde metodu Earla Nightingala – osobní brainstorming, který umí dělat doslova zázraky.

POSTUP

Na papír napíšete problém, jenž chcete vyřešit, nebo cíl, kterého chcete dosáhnout. Poté pod sebe napíšete čísla od jedné do dvaceti a začínáte brainstorming. Sepište dvacet nápadů, které nemusí být promyšlené a není třeba, aby dávaly smysl. Prostě jen pište vše, co Vás napadne. Jediným cílem této metody je stvořit dvacet nápadů během co nejkratší chvíle. A když tohle potom budete opakovat další 4 dny, budete mít nakonec nápadů sto.

Můžete všechny z nich použít? Samozřejmě, že ne! Ale o to přece nejde ! Předtím, než jste začali, jste neměli ani jeden použitelný nápad anebo jste jim nevěnovali pozornost.

Při této technice jde o mnohem víc! Je v ní obsažena možnost, jak se mnohem více otevřít vlastnímu potenciálu. Uvolňuje tlak tvořivosti a překračuje tak všechna omezení, které Vám Vaše mysl předkládá. Dále Vám pomáhá soustředit se na sebe, trénovat svůj skutečný potenciál a otevírat si tak možnosti, které by Vám jinak mohly zůstat skryty. Navíc, jakmile začnete používat svoji pravou hemisféru – centrum kreativity, zapojili jste do hry celý mozek a přesměrovali tak svoji mysl směrem, kterým chcete Vy . Tímto způsobem koučujete svůj mozek.

Ať jste v jakékoliv situaci a řešíte sebevětší problém, tato metoda funguje vždy , na jakékoliv úrovni, ve všech odvětvích.Brainstorming lze používat ve všech oblastech, protože sebe školení je to nejlepší školení, kterého se Vám může dostat. Školitel Vás totiž dokonale zná !Získáváte tím v sobě silného partnera a otevíráte si bránu k netušeným možnostem a zázrakům ve svém životě.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář