Jdi na obsah Jdi na menu

MASÁŽ V SEDĚ

1. 6. 2012

Masáží vsedě dokážete uvolnit ztuhlé svaly a navodit pocit relaxace díky rytmickým a účinným hmatům, které masér vykonává i pro něho v pohodlné pozici. Masáž vsedě je v zahraničí velmi oblíbená. Namasírujete takto záda, šíji, ruce a částečně i nohy. S touto masáží se můžete setkat v salonu, v kanceláři, na párty a podobných akcích.

Masíruje se přes oblečení a na speciální židli, proto ji můžete vykonávat téměř kdekoli. Speciální židle je neuvěřitelně pohodlná, všechny končetiny a potřebné partie jsou dokonale zafixované a svaly uvolněné, neméně než při masáži vleže.

Výhodou masáže vsedě je její všestranní použitelnost. Židle váží 9 kg a dá se pohodlně přenášet. Masáží přes oblečení odpadá pocit studu a zákazník se více uvolní. Během chvíle pak navodíte pocit maximální relaxace a uvolnění. Masáž vsedě se doplňuje vhodnými uvolňovacími cviky.

Masáž v sedě na židli umožňuje efektivní ošetření zad a šíje kdekoliv,např. přímo na pracovišti,v kanceláři,doma....Masáž trvá cca 15- 20 minut ,vychází z různých tradičních stylů masáží a vhodně je kombinuje k dosažení efektu rychlé a přitom dostatečně hluboké relaxace,odstranění únavy a zatuhlých míst v zádových a šíjových svalech.Masáž zad je zakončena masáží hlavy a celkovým sladěním energií.Masáž je překvapivě účinná a velmi příjemná,navozuje okamžitý příliv energie a je také prevencí potíži se zády u práce např. u počítače.Masáž v sedě na židli lze poskytovat přímo na pracovišti postupně několika pracovníkům,nebo na firemních seminářích apod.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář