Jdi na obsah Jdi na menu

LYMFODRENÁŽ OBLIČEJE A DEKOLTU

1. 7. 2012

Lymfodrenáž obličeje a dekoltu je speciální metodou, která efektivně působí na obličej, vyhlazuje ho, detoxikuje a obnovuje správný tok lymfy. Díky odvodu toxických látek z oblasti obličeje a dekoltu dochází ke zjemnění a zkvalitnění pokožky. Po manuální lymfodrenáži obličeje se ukládá méně tuků a urychluje se podkožní metabolismus.


Lymfodrenáž obličeje výrazně potlačuje vznik vrásek, akné a nerovností na pokožce. Otoky v očním okolí budou po této aplikaci již minulostí. Zákazník vnímá tuto metodu velmi dobře nejen díky kosmetickým účinkům, ale také díky působení na nervová zakončení, klient se cítí svěže a uvolněně.
 

Jedná se o revoluční metodu, která dokáže, bez pomoci skalpelu, výrazně omladit obličej!! Již po prvním ošetření výrazně vyhladí vrásky, zregeneruje a napne pleť a Váš obličej se rozzáří novou vitalitou. Manuální liftingová lymfodrenáž obličeje je velmi jemná technika, šetrná k pokožce, kterou doprovází velmi příjemný pocit hluboké relaxace a vnitřní pohody. Uvolněním svalů v obličeji a zlepšením prokrvení kůže, dochází k regeneraci vazivových a elastických struktur, k zrychlení odvodu odpadních látek, metabolismu a k úbytku podkožního tuku.K lepšímu a rychlejšímu odvodu odpadních látek Vám vždy profesionálně uvolníme lymfatické uzliny.

Po manuálním uvolnění lymfatických uzlin lymfodrenáží obličeje se v této oblasti ukládá méně tuků a urychluje se podkožní metabolismus. Lymfodrenáž obličeje výrazně potlačuje vznik vrásek, akné a nerovností na pokožce. Otoky v očním okolí budou po této aplikaci již minulostí. Aby se zplodiny mohly z organismu dobře vylučovat, je třeba zajistit dostatek tekutin v tkáních.
Doporučujeme proto v den procedury postupně vypít 2 -2,5L vody. Dodržování pitného režimu je velmi důležité!! Dostatek tekutin zajišťuje dobrou funkci trávicího a vylučovacího systému - což se projeví i na zdravějším vzhledu kůže. Jen dobře zavodněná tkáň se dokáže rychle zbavovat odpadních látek. Klientka vnímá tuto metodu velmi dobře nejen díky kosmetickým účinkům, ale také díky působení na nervová zakončení. Díky této masáži budete svěží,uvolněná, krásnější.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář