Jdi na obsah Jdi na menu

FARMÁŘSKÉ PRODEJNY - ČESKÝ GRUNT

15. 2. 2012

 

ČESKÝ GRUNT přináší na váš stůl tradiční české potraviny, především od malých a středních tuzemských výrobců a farmářů. V prodejnách ČESKÝ GRUNT najdete kvalitní potraviny, vybírané s ohledem na chuť, kvalitu a tradiční zpracování bez použití mnoha náhražek a doplňků. Chceme vám tak dodat vždy „něco lepšího“.

Aktuální nabídka čerstvých potravin je závislá na regionu a sezóně. Průběžně pro vás hledáme stále nové zajímavé výrobky. (VÍCE NA: http://ceskygrunt.cz)

 

Přímo v srdci úrodné Hané, otevírá ČESKÝ GRUNT svoji další farmářskou prodejnu. Jedná se o první prodejnu ČESKÝ GRUNT v Olomouci i na Moravě. Nová farmářská prodejna nabídne svým zákazníkům čerstvé a poctivé domácí potraviny, od malých a středních dodavatelů, především regionálního původu. Prodejny ČESKÝ GRUNT si kladou za cíl podpořit domácí výrobce a přinést na stůl koncových zákazníků kvalitní potraviny bez množství náhražek a dochucovadel.

Prodejna byla otevřena v úterý 8. 11. 2011 na Dolním náměstí 12 v Olomouci. Otevřeno bude celoročně, od pondělí do soboty. Zákazníci u nás najdou výrobky od cca 40 dodavatelů. Všechny potraviny jsou výhradně českého původu. Součástí sortimentu jsou především poctivé uzeniny a maso, čerstvé pečivo, domácí sýry a mléčné výrobky, sezónní ovoce a zelenina, med, vína, mošty a další potraviny. Čerstvé potraviny k nám vozí především dodavatelé z blízkého okolí, ochutnat však můžete výrobky i z jiných krajů republiky. Rozhodujícím kriteriem při výběru sortimentu je chuť, kvalita a český původ.

Olomoucká prodejna je již šestou v síti ČESKÝ GRUNT. Další dvě najdete v Praze, po jedné pak v Pardubicích, Písku a Táboře. Obchodní síť ČESKÝ GRUNT je budována prostřednictvím vlastních prodejen a franšíz. Otevření dalších dvou prodejen je plánováno na konec tohoto roku.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář