Jdi na obsah Jdi na menu

DETOXIKACE ORGANIZMU

3. 4. 2011

Jste unavení, podráždění a bez elánu? Únavu je třeba brát jako varovnou zprávu, kterou nám posílá náš oslabený organizmus.

Způsobuje ji nedostatek pohybu a sluníčka, prodělané chřipky a nachlazení, hodně stresu a málo odpočinku, těžká strava bez vitamínů a minerálů. V organizmu se hromadí škodlivé látky a oslabené tělo má s jejich likvidací problémy.

Při očistě je dobré dodržovat pár základních pravidel:

  1. Snažte se být hodně na čerstvém vzduchu a na sluníčku
  2. Jezte lehkou stravu, především čerstvou zeleninu a ovoce
  3. Zvolněte pracovní tempo a věnujte se svým zálibám
  4. Hodně pijte - vhodné jsou různé čistící bylinkové čaje
  5. Omezte cigarety a alkohol
  6. Zajděte si na masáž nebo do sauny
 
DETOXIKACE s kvalitními přírodními přípravky

Do povědomí lidí se stále více dostává výraz  DETOXIKACE – vnitřní očista organizmu. Dávní mudrci, jogíni i tibetští mniši věděli, že chceme-li si zachovat zdraví, musíme udržovat vnitřek organismu v čistotě. Současná doba přináší stresy a nedostatek klidu na pestrou a vyváženou stravu. Tyto nedostatky často řešíme rychlým občerstvením, různými léky, požíváním alkoholu, kouřením i drogami. Do organismu se dostávají toxiny, které se přirozeně nevyloučí, ale naopak se ukládají. Postupným hromaděním toxinů dochází k zprvu nenápadným projevům nestability organismu, ale časem může dojít i k vážným zdravotním potížím.  

Detoxikace organismu je pro naše tělo nutná, protože je stále vystavováno škodlivým vlivům. Znečištěné ovzduší, chemická úprava potravin, nedostatek pohybu atd. Proto bychom měli naši tělesnou schránku alespoň dvakrát za rok vyčistit, aby mohla v pořádku vstřebávat vitamíny, které posilují naši imunitu a obranyschopnost. Detoxikací se rozumí vyčištění tlustého střeva, jater, ledvin, cév a každé buňky našeho těla od jedů a toxinů, které se v něm nahromadily v průběhu let.

Pokud se člověk chce ke svému tělu chovat dobře a dát mu potřebnou „péči", rozhodně tomu nejvíce napomůže zdravým způsobem života. Všude kolem nás je nějaký typ „znečištění", což nezměníme. Máme ale možnost zabránit pomocí stravování pronikání škodlivých látek do našeho organismu a chránit ho před radiací, stresy a jinými škodlivinami, které nás každodenně atakují. To, co jíme a dobře to vypadá, neznamená vždy výživnou stravu.

 

Naše buňky jsou chytré a potřebují obrovské množství přírodních výživných látek. Až když máme buňky vyživené a čisté, jsou schopny se chránit. Je mnoho způsobů ozdravení organismu. Je nutné dodržet postup vyčištění organismu, posílit jeho ochranu a nepodcenit jeho vyživení kvalitním stravováním.                                                                              

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář