Jdi na obsah Jdi na menu

ČERNÝ ZÁZRAK - MELASA TŘTINOVÁ

18. 10. 2015

Třtinová melasa je cenný vedlejší produkt výroby třtinového cukru. Obsahuje všechny biologicky účinné látky z původní rostliny - cukrové třtiny. Jedná se o harmonizovanou soustavu životně nezbytných stopových prvků a organických látek, kterých se nám současným způsobem stravování většinou nedostává.


Látky jsou v přirozené přírodní formě, což umožňuje jejich snadné vstřebávání. Třtinová melasa je pro své vlastnosti nazývána "Černým zázrakem". Třtinová melasa je vedlejší produkt z výroby cukru z cukrové třtiny. Je bohatá na vitamíny a minerály. 

 

Beta-glukan je přírodní látka s významným účinkem na imunitní systém. Stimuluje makrofágy - obranné buňky těla, které pohlcují a ničí infekční organizmy, tělu cizí látky i vlastní zvrhlé nádorové buňky.


Melasa je vhodná pro:

  • DĚTI A MLÁDEŽ pro zdravý vývoj, růst a k ochraně před nepříznivými vlivy prostředí
  • SPORTOVCE k ochraně extrémně zatížených kloubů a obratlů, ke zvýšení výkonnosti
  • SENIORY ke zlepšení zdravotního stavu
  • PACIENTY S NEMOCNÝMI KLOUBY pro zmírnění bolestíí a zlepšení hybnosti
  • A VLASTNĚ PRO VŠECHNY k posílení imunity a udržení organismu v dobré kondici

 

420g Bio produktu se dá na netu sehnat okolo 60,- Korun.

 

Wikipedie: Melasa je zbytek po vycukernění cukrové řepy či cukrové třtiny; užívá se v likérnictví, na výrobu lihukyseliny citrónovédroždí, k dalšímu vycukernění nebo na zkrmení, ale také jako zdroj uhlíku v pěstebných prostředích. Obsahuje asi 50 % cukru, který však již není schopen pro velký obsah příměsí vykrystalizovat. Je velmi mazlavá a lepkavá.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář