Jdi na obsah Jdi na menu

ČLOVĚK DOSUD VYTVOŘIL PŘES 100TIS. CHEMICKÝCH LÁTEK

10. 2. 2021

Lidstvo dosud vytvořilo něco přes 100.000 chemických látek! Jsou všude kolem nás. Moderní svět je plný plastů, barviv, laků, syntetických látek, umělých potravin i nejrůznějších zplodin.

Všechno jsou to látky cizorodé, nepatřící do eko systému planety Země a už vůbec ne do našeho lidského těla.. Bohužel si s nimi naše tělo neumí bez vlastního poškození vypořádat.

Dle toxikologického rozboru krve,  který si nechala udělat v roce 2003 tehdejší evropská komisařka pro životní prostředí, bylo ze zjišťovaných 77 látek u ní objeveno 28 (např.PCB, DDT, atd.-všechno to byly látky organismus poškozující.)

 

Při podobném rozboru, který později podstoupili všichni ministři životního prostředí všech členských států EU, se v krvi našeho ministr (tehdy to byl Ambrozek) našlo 38 těchto jedovatých látek! Dalčím zkoumáním byla mmj. potvrzena hypotéza, že v ČR spolu se Slovenskem je toxická zátěž lidí nejvyšší v celé EU!!!

 

Buďte si tedy jisti, že i ve vaší krvi kolují obdobné toxické látky. Všechny tyto škodliviny ve výsledku oslabují náš organismus, orgány a buňky. Co s tím uděláme jak pomůžeme svému tělu záleží už jen na našem individuálním přístupu k vlastnímu životu.

 

zdro info:

kniha Supervita autorky D.Čermákové

(na mém webu poprvépublikováno 7/2010)

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář