Jdi na obsah Jdi na menu

kniha: TAJEMSTVÍ PŘITALIVOSTI SRDCE (R.SCHACHE)

1. 6. 2012

Srdce je jako magnet, který jednotlivé lidi a situace přitahuje nebo naopak odpuzuje. Nic v našem životě se nestane náhodou…

Tato kniha odhaluje existenci tajemné síly vyzařování a přitažlivosti, která v nás všech působí a určuje náš život. Veškeré znalosti objasňuje v deseti tajemstvích, která dokumentuje na skutečných příbězích. Každé tajemství v sobě skrývá prastaré poznání. Kdo se jím řídí, sám určuje, co se stane, a s tímto novým vědomím přitahuje ty, po nichž touží.

 

Deset starých pravd. Deset tajemství přitažlivosti srdce. Kdo jim porozumí, naučí se být přitažlivý přesně pro ty lidi, po kterých touží.

Tajemství přitažlivosti srdce odkrývá vše, čím přitahujeme nebo naopak odháníme svoje partnery a táké čím přitahují nebo odpuzují oni nás. I lásku řídí univerzální vesmírné zákony.

Lidé se nepřitahují náhodně - naše milostné touhy mají svůj původ a důvod. Tajemství přitažlivosti srdce cituje Alberta Einsteina, který řekl, že "Vesmír kostky nehraje." To, co vyzařujeme k ostatním opravdu není dílem náhody. Obrovské lidské trápení s milostnými vztahy, zklamané lásky, nenaplněné tužby, bolestné rozchody, nenávist či platonická soužení jsou způsobeny neznalostí pravidel, které řídí přitažlivost našeho srdce. Jedno tajemství nám například říká, že poměr naší mužnosti vůči ženskosti neustále hledá v partnerovi přesný, zrcadlový opak a vysvětlí nám, jak nedostatek mužského vyzařování nedoženeme oblečením nebo v posilovně a nedostatek ženského nenahradí plastika prsou.

Proto z některých lidí chtějí mít ostatní jenom kamarády, ale sexuálně je nepřitahují. Další tajemství vám zase vysvětlí čtyři zrcadla, která vám ukáží, proč jste doposud přitahovali určité partnery a způsoby chování.

První zrcadlo: Přitahujeme to, co je nám podobné. To je dobré, protože se tím učíme milovat zase o trochu víc sebe.

Druhé zrcadlo: Přitahujeme to, co je opačné. Protiklady se doplňují, a to nám jednak zpestřuje život, ale především nám tento kontrast pomáhá uvědomit si rozdíl - tedy lépe vidět jací vlastně jsme a umožňuje nám znovu se rozhodnout, jestli to tak opravdu chceme.

Třetí zrcadlo: Přitahujeme bohužel přesně to, čemu se chceme za každou cenu vyhnout. Důvodem jsou naše obavy a strachy, které směrují velké množství energie přesně tím směrem. Proto někteří lidé znovu a znovu zažívají s každým novým partnerem stále stejné problémy. Kniha nabízí hned několik receptů, jak se s tímto třetím zrcadlem vypořádat.

Čtvrté zrcadlo: Přitahujeme to, co se jeví, jako zázrak - všechno neočekávané, dříve neznámé, dobrodružné, nové. Ale jedině když se přestaneme fixovat a trápit a uvolníme obvyklou křeč. Využijte tato zrcadla a nebudete muset narážet na stále stejné překážky.

Další z deseti starých tajemství přitažlivosti srdce vás naučí vytvořit jasnou představu a touhu a uvolnit všechny bloky. Jak vyvinout sílu, ale bez námahy. Jak vidět cestu, ne jenom cíl. Jak cítit potěšení místo důležitosti. Jiné tajemství vám například pomůže pochopit moc symbolů a jak vám víra v rituály chování a symboly podpoří nebo naopak zablokuje to, co chcete.

Kniha vás také naučí, jak funguje to, že člověk, s nímž máte kontakt, cítí, co cítíte a myslíte vy. Autor knihy, Ruediger Schache studuje starobylé pravdy a zabývá se výzkumem lidského vědomí. Je spisovatelem, novinářem, vede semináře, učí a přednáší po celém světě. Má za sebou manažerskou kariéru v jednom z nejúspěšnějších německých podniků. Kniha spojuje odvěké pravdy a autorovu hlubokou znalostí souvislostí lásky, partnerských vztahů, smyslu života, osobní reality a zákonů. které určují náš život. Porozumíte lidem kolem sebe a najdete odpovědi na své životní otázky. NAJDETE a PŘITÁHNETE ideálního partnera nebo vylepšíte současné vztahy. Tajemství přitažlivosti srdce je plné skutečných příběhů, ve kterých uvidíte sami sebe a pochopíte fungování každého tajemství.

VÝTAŽKY Z KNIHY NA:

http://astrosylvik.blog.cz/0908/tajemstvi-pritazlivost-srdce

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář