Jdi na obsah Jdi na menu

kniha: JEDNODUŠE BUĎTE ŠŤASTNÍ (P.Franckh)

1. 2. 2014

Často pátráme po smyslu života, ptáme se, proč tady vlastně jsme? Odpověď je přitom jednoduchá - jsme tu proto, abychom žili šťastný život. Často ale zjišťujeme, že i když se honíme za štěstím, pro většinu lidí představované novými vztahy, velkým množstvím peněz, drahými auty nebo třeba zahraniční dovolenou, tak i když to všechno nakonec máme, nejsme o nic víc šťastnější než před tím. Co s tím? Tato kniha přináší odpověď. 

(Jednoduše buďte šťastní, Pierre Franckh, vydal: Anag)

 

jednoduse-budte-stastni.jpg

Pierre Franckh ve své nové knize ukazuje cestu, jak může každý člověk posílit svůj charakter, nově definovat hodnotový systém a vystoupit z nekonečného kolotoče negativních myšlenek a emocí. Radost, láska, štěstí – to jsou základní lidské potřeby.

 

Jak být šťastný?

7 klíčů k lehkosti bytí může odemknout dveře k takovému životu, jaký si přejí všichni: proces vytvářející radost – sobě samému a svým blízkým. Pierre Franckh podporuje myšlenku, že abychom byli šťastní, musíme pro to sami něco udělat, a má dostatek zkušeností, aby každému umožnil najít vlastní cestu ke štěstí. Proto je jeho kniha plná návodů. Autor poskytuje mnoho podnětů pro lepší poznání vlastních postojů a jejich přijetí jako základu k novému uspořádání života. Cenná podpora pro všechny, kteří hledají radu a ještě nevzdali naději na to „být jednoduše šťastní“. Štěstí se totiž může naučit každý.

 

České webové stránky Pierra Franckha

Navštivte také webové stránky Pierra Franckha v češtině na adrese www.pierre-franckh.cz. Dozvíte se na nich vše o již vydaných i připravovaných publikacích, najdete na nich aktuální informace o chystaném semináři Pierra Franckha v Praze i podrobnější informace z jeho životopisu.

 

Pierre Franckh na Facebooku

Staňte se fanouškem české stránky věnované Pierru Franckhovi na Facebooku a zajistěte si tak, aby vám neunikla žádná novinka či akce:

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář