Jdi na obsah Jdi na menu

Kniha: JAK SI HÝČKAT ZDRAVÁ STŘEVA

17. 1. 2018

 

Změňte stravovací návyky, uzdravte svá střeva, uzdravte celé své tělo i duši!

Díky této knize psané s lehkostí i humorem pochopíte podstatu trávicího procesu, co přesně se v našem žaludku a střevech odehrává a jak velký vliv to má na všechny další procesy v lidském těle.

 

Zjistíte, které nemoci pocházejí ze špatného stavu střev, jak tento stav napravit a jak své trávení dostat znovu pod kontrolu. Kniha je hlavně praktickou pomůckou - kromě užitečných rad oceníte návod pro 10denní ozdravný program pro střevní trakt, jehož prvořadým cílem je regenerace střevního systému a zbavení organismu jedů.

 

Kladným přínosem tohoto detoxikačního programu je kromě zlepšení zdravotního stavu také snížení hmotnosti, a to, že se naučíte správné stravovací návyky (tzn. změnu jídelníčku, správné načasování příjmu potravy, pořádné žvýkání jednotlivých soust a vhodné kombinace potravin a nápojů).

 

Autor v knize také rozebírá vhodnost a nevhodnost nejčastějších složek lidské potravy (sacharidy, bílkoviny, vláknina, ale i alkohol, káva, mléko, ovoce, zelenina, pečivo…) z hlediska zdraví střevního traktu.

 

Dr. Adrian Schulte je zkušený lékař a specialista na přírodní medicínu, věnující se diagnostice a léčbě střevních obtíží podle metody F. X. Mayra, a snažící se šířit osvětu v oblasti vztahu správné výživy a zdraví střev.

 

knihu lze zakoupit zde:

https://www.megaknihy.cz/alternativni-lecba/288529-jak-si-hyckat-zdrava-streva.html?utm_si=RFlidjRTZUc2TWpnNE5USTVNamc0TlRJNQ==&matchtype=&network=g&device=c&creative=63152076610&keyword=&placement=&param1=&param2=&adposition=1o1&campaignid=193922770&adgroupid=19959225370&feeditemid=&targetid=pla-325425753764&loc_physical_ms=1003748&loc_interest_ms=&searchtype=search&gclid=EAIaIQobChMItLPzx7PB2AIVCWUZCh3sMwtXEAQYASABEgIxFfD_BwE

 

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář