Jdi na obsah Jdi na menu

kniha: ANATOMIE ZÁZRAKU (D.Chopra)

15. 8. 2011

Průkopnické dílo světoznámého autora ukazuje, jak vlastními silami formovat svůj osud, využít nekonečné síly náhody a vydat se na cestu, která vás dovede k pocitu naplnění a štěstí…

Stalo se vám někdy, že jste si po dlouhé době vzpomněli na někoho, koho jste už dávno neviděli, a on vám v tu chvíli zatelefonoval? Nebo jste hluboko v srdci chovali nesplnitelné přání, které se vám zcela nečekaně a shodou neuvěřitelných náhod vyplnilo? Anebo jste dostali spásný nápad jak konečně vyřešit zapeklitou životní situaci - a váš přítel přišel se stejným a stejně překvapivým řešením?


Nedivte se: všechny zdánlivě náhodné souběhy událostí jsou totiž ve skutečnosti znameními, která přicházejí z univerzálního světa nekonečných možností. Kdo se na tento prapůvodní zdroj veškerého stvoření dokáže napojit, bude utvářet svůj osud podle vlastního přání.

Ano zázraky se dějí každý den! Proto je důležité vyladit se na jejich vnímání. Začnete-li pozorněji sledovat výskyt životních událostí a „náhod“, naučíte se rozumět jejich sdělením. Jakmile pochopíte jakými cestami se život ubírá a realizuje ovlivňován proudy energie, inteligence a informací, jimiž je řízen, spatříte úžasný potenciál dané chvíle.

Jakmile se člověk naučí vycházet a žít z úrovně a z hlubiny vlastní duše, začnou se dít podivné věci. I v té nejmenší události je skryt jistý smysl.

Hmotný svět, tak jak ho známe a zažíváme se řídí nezměnitelnými zákony příčiny a následku, takž všechno v něm je v zásadě předpověditelné. Tento hmatatelný  resp. viditelný svět je odrazem, projevem a pod-souborem světa kvantového. Všechno, co existuje ve fyzické říši, sestává z energie a z informace.Slavný Einsteinův vzorec nám říká, že energie se rovná hmotě, a to že se tato energie projevuje jako hmota je proto, že se vše odehrává v rovině rychlosti světla (nadruhou), naše smysl nejsou schopny zachytit takovou rychlost energetické sítě, a tak věci vnímáme jako “židli“ a nebo  „strom“.

My všichni jsme s ostatním světem neoddělitelně svázáni a propojeni. Jms eve vztahu ovlivňování a neustálé korelace. Také naše mysl je energetickým informačním polem, každá naše myšlenka, představa je energií a informací.

Tak třeba emoce jsou recyklovanou energií.nevznikají v nás, přicházejí k nám a odcházejí v závislosti na situacích, nikdy nevznikají z ničeho nic, ale vždy přijdou jako následek interakce s prostředím.Také myšlenky jsou recyklovanou informací.

Všechno, co probíhá ve vesmíru se počíná úmyslem., pomyšlením, záměrem, intencí.Záměr (intence) je totiž vlastním základem aktu stvoření. Úmysl je proto „semínkem“ náhod, je odpovědný a také příčinou toho, ž pokud na něco intenzivně pomyslíme, přivoláme to.

 

 

„Jste tím, čím jsou vaše nejniternější touhy. Jaká je vaše touha, takový je váš úmysl, jaký úmysl- taková vůle,, jaká vůle –takový čin –takový osud“

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář