Jdi na obsah Jdi na menu

skrytý význam nemoci: RAKOVINA

1. 5. 2012

Rakovina je celkové onemocnění.. (především duše).

Pohleďme na lidské tělo. Je to celek složený z milionu buněk, z nichž každá plní svou funkci ve vztahu k celku. Působením karcinogenních látek, radioaktivního záření, atd. se nepřetržitě stává, že je některá buňka těla zasažena, přestává vykonávat svou funkci pro celek, ale neztrácí schopnost života ani množení. Tato buňka přestává reagovat na jemné řídící signály těla i duše, začíná existovat sama pro sebe v prostředí, které je pro ní "jen" živnou půdou. Vzniká rakovina.

Každý organismus je vybaven mechanizmem na udržování a obnovování své rovnováhy. Proto u zdravých lidí jsou nahodile vzniklé rakovinové buňky ihned zničeny imunitní soustavou.

Proč však není pozřena rakovinová buňka také v těle nemocných? Protože celek, duše člověka, ztratil schopnost prostřednictvím regulačních mechanismů zvrhlé buňky odstranit.

Ekvivalentem k tomu všemu je současný život sám o sobě.

Naše doba je poznamenána bezohlednou expanzí a prosazování si vlastních zájmů ve všech oblastech, v životním prostředí, ve společnosti, v rodině, v sexu.. bez ohledu na cokoli jedinec prosazuje svoji vůli, své zájmy, představy.. vše ostatní staví do role živné půdy pro jeho parazitaci a expanzi.

Vnitřní argumentace se vibračně shoduje s vibrací rakovinných buněk: "hlavně ať se daří mě, zásobování celku energií ať dělají jiní "hlupáci". Ochota komunikovat s celkem odumřela. Neví zájem pomoci sousedovi, partnerovi, atd. Jedinec se odtrhl od celku a stal se jednobuněčníkem uskutečňující svou svobodu..

Rozhodování ducha rakovinářů je v některé rovině bytí: "urvi pro sebe co můžeš,Nehas co Tě nepálí.Není jiný cíl než vlastní pokrok a růst.Po mě a naší rodině potopa!

LIDÉ, KTEŘÍ ONEMOCNÍ RAKOVINOU JSOU SAMI RAKOVINOU V NĚKTERÉ OBLASTI BYTÍ!

 

Přestože duše nemocných rakovinou dostávají energii všelásky, přesto ji sobecky zadržují, až se její nadbytek v místě zadržení zvrhá v sebelásku jednotlivých buněk..

Z hlediska věčnosti jakkoli se to může zdát protismyslné a kruté, je rakovina projevem Boží lásky k lidskému duchu, neboť ho vlastně jde jen takto zachránit pro věčnost.

Současně existuje cesta k jejímu vyléčení ještě za života lidského ducha v těle, ta nevede z podstaty věci pouze přes vědecké léčení (to je jen cudná zástěrka pro materialistické pojetí existence), jedná se jen o pomocné prostředky oddalující skutečný výsledek o nějž tady vlastně jde.. statistické výsledky medicíny trvale vyléčených pacientů skrývají fakt, že část nemocných tváří tvář věčnosti správně zareaguje korekcí svých životních přístupů, změní své chtění a vlastně udělají to, k čemu jim měla rakovina pomoci.

Hlavní duchovní příčinou rakoviny je tedy: EXTRÉMNÍ SOBECTVÍ V NĚKTERÉ OBLASTI BYTÍ!

(u malých dětí jde zpravidla o karmickou zátěž z minulých životů)

Několik příkladů směrování nádorového bujení a mentál.propojení ducha s tělem:

prsa: zadržený tok lásky ke všem dětem a mužům

děloha, prostata: zadržen tok lásky při sexu

zažívací trakt: egoismus v žití života, v trávení života

tlusté střevo: snaha přijímat výhody bez poskytnutí vlastní protihodnoty

mozek: egocentrismus myšlení

plíce: egocentricky pojatá svoboda lidského ducha

kůže: křečovitě sobecké oddělení se od okolí

varlata, vaječníky: egocentrické pojetí rodiny, potomstva

atd.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář