Jdi na obsah Jdi na menu

PŘIROZENÁ METODA NÁVRATU ENERGIE I POMOC K UZDRAVENÍ: UZEMĚNÍ

19. 6. 2020

Uzemnění (anglicky „earthing“ či „grounding“) je bezúsilný proces, který napojuje naše tělo na jemné elektrické pole země. Tělo tím přirozeně uvolňuje napětí, bolest a umenšuje přítomnost zánětů. Uzemnění známe – všichni jsme přirozeně uzemnění, když jsme v kontaktu se zemí bosky venku na trávě.

sundress-336590_1920.jpg

 

Drtivou většinu času, který trávíme mimo domov, nosíme boty nebo jiný druh obuvi. A jelikož jsou podrážky obuvi vyrobené z gumy nebo plastu, působí jako izolátor před vlivem elektrického vlnění Země, čímž nás zároveň izolují od prospěšných zdravotních účinků tohoto vlnění. Oddělují nás od Země a jejího proudu elektronů, na které je však tělo uzpůsobeno.

Holá kůže lidského těla se při styku se zemským povrchem okamžitě vyrovnává na elektrický potenciál Země. Dochází k velmi pomalému, ale významnému prvotnímu toku elektronů do těla. Na rozdíl od elektroinstalace, která využívá pro vodivost elektřiny měď, lidské tělo přenáší elektrony i bez drátů.  Lidské tělo je přirozeným vodičem proudící zemské energie.

Co nám spojení se Zemí přináší?

Navrací nám přirozený zdroj energie, který nám po léta chyběl. Pomáhá předcházet i ulevovat zdravotním potížím. Působí zejména u chronických zánětů v těle, ale i běžných symptomů. Spojení s Matkou Zemí je vlastně takový restart fyziologické základny těla, aby obnovovalo a regenerovalo samo sebe

Zdravý životní styl je z mého pohledu, jednou z odpovědí. Je to pohodlné, nenáročné, příjemné. Navrací vás již jen zlepšeným dýcháním k uvolnění, k představě ke spojení se zemí někde venku, kde právě nemůžete být. Fyziologie uzemněného člověka je účinnější a zdravější. Pečujete o sebe samé. Jste aktivní na proměně svého zdraví v dlouhověký plnohodnotný život. A nejen to, svojí vyrovnaností přispíváte Zemi k navrácení tolik žádaného zvyšování vibrací planety.
 

zdroj info: http://sezemispojeni.cz/se-zemi-spojeni/otazky-a-odpovedi-k-uzemneni/

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář