Jdi na obsah Jdi na menu

PŘIJÍMÁNÍ ENERGIE ZE STROMŮ

3. 6. 2010

Rostliny a stromy nám mohou pomoci v oslabení, nemoci, při dlohotrvajícím stresu....   Mohou nám doplnit energii, či  získat zpět harmonii a jsou nepostradatelnými pomocníky v léčení.  Jejich energie lze přirovnat k vibracím z barev, anebo síle, kterou předává člověku léčitel.                     

 

Asi neznámějsí způsob předávání energie je využití energie stromů. Stromy jsou obdařeny mohutnou energií. Bioenergie je kolem celého stromu, můžeme se ji naučit  vnímat pomocí dotyků. V místě, kde najdeme počátek energetického obalu stromu, pocítíme změnu teploty. Mělo by jí o oteplení. Avšak někdo může cítit jemné brnění nebo pocit, že se dotýkáme něčeho jemného, hebkého.

 

     Než začneme s odebíráním energie ze stromu musíme si uvědomit, že budeme odebítrat vitalitu živému organismu. Proto bychom před odebíráním enegie měli poprosit strom nebo vyslovit v duchu prosbu, abychom si mohli část energie odebrat  Myšlenka vyslaná živým organismem k druhému živému organismu, nalezne  cíl, protože myšlenky jsou energetickým přenosem informací. Měli bychom však  před dobíjením bioenergie, ale vycítit, jestli naše přání bylo stromem vyslyšeno.

 

K přijímaní bioenergie si musíme vyhlédnout zdravý strom, bez boulí či zjevných puklin.

 

Jak čerpat energii ze stromů?

 

1)Přímým kontaktem - při dobíjení není vhodné mít na sobě řetízky, šperky nebo kovové ozdoby. Postup: obejmeme kmen stromu, poté se přimkneme k němu i hlavou. Měli bychom se uvolnit , abychom mohli co nejlépe přijímat sílu ze stromu. Po dobití je nutné umět se od stromu-dobíječe odpoutat. Na závěr bychom měli poděkovat stromu za dodání energie.

 

2)Přenos energie ze stromu na dálku. Další metoda je pomocí stromu, který máme v oblibě, se kterým se "přátelíme". Strom můžeme zkusit poprosit zejména, když se cítíme vyčerpání, unaveni. Postup: Poprosíme strom zda si můžeme odebrat část energie. Poté vytvoříme  "cestu" - mezi námi a stromem vytvoříme  energetické spojení , které k nám bude přivádět energie ze stromu, aniž bychom byli v jeho dosahu. Při tom je nutné si strom dobře vizualizovat - představit. Tento způsob přenosu energie ze stromu je více složitý.

 

3)Naším prostřednictvím na jiné osobu. Postup: přenos energie může jít přes nás přímo a nebo při držení dlaní na těle - na zádech  a na solar plexu. Toto provádíme zejména u dětí, které si ještě neumí dobře vizualizovat či přijímat energie ze stromů. Po chvíli soustředění ucítíme, jak energie vstupuje do nás  a poté ven přes ruce do dítěte. Je nutné vytvořit energetickou cestu mezi zdrojem energie - stromem a tím, komu tuto energii hodláme předat.  Jiná varianta je vzít dítě za ruku a opět mu předat poskytnutou energii ze stromu. Po nabití nezapomeneme stromu poděkovat za poskytnutou energii.

 

Při dobíjení ze stromů jsou vhodnější listnaté a to zejména duby a borovice. Nejvhodnější je dobíjet se na boso, což lze však jen několik měsíců v roce. Výše jsem již zmínila, že je dobré nemít na sobě žádné kovové řetízky, náramky, šperky. Kovy narušují biopole. Asi tak zhruba do tří minut bychom měli pocítit  příval energie nebo alespoň mravenčení či proud tepla. Pokud se tento pocit nedostaví zkusíme si pomoci dýchacími cviky a zpívat při tom Óm.  

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Karel - Jde to i jinak ...

2. 3. 2011 20:38


Popisuje to kdesi Bardon ve své knize. V principu jde o to , že studená či ledová voda , má schopnost do sebe absorbovat energii . Můžeme tedy energii z rostlin získat i tak , že dáme do trochy studené vody třeba čerstvě natrhané a umyté kopřivové listy a dáme přes noc do lednice . Ráno pak vodu po chvilce odstátí vypijem .

Možno použít jakoukoliv přijatelnou zeleninu či bylinu v čerstvém stavu .