Jdi na obsah Jdi na menu

LYMFATICKÝ ČAJ OD ZDISLAVA TEA

14. 4. 2020

Už roky nakupuji bylinkové čaje Zdislava tea od kolegyně lékárnice z nedalekého Žatce, která tyto originální čajové směsi vyvíjí. Lymfatický čaj je jeden z jejich nejlepších. Směsi bylin jsou to jedinečné a velmi účinné, doktorka Zitková je má mimo jiné  patentované.

Směs "lymfatický čaj" napomáhá účinné, dlouhodobé detoxikaci organismu, napomáhá odtoku lymfy, čistí lymfatické cesty, odstraňuje otoky nohou, zlepšuje krevní oběh, zabraňuje vzniku křečových žil, posiluje imunitní systém.

 

O čaji (informace z produktu):

Dvouzubec obsažený ve směsi je jednou z nejsilněji čistících bylin.

Bříza detoxikuje organismus, napomáhá vylučování, normalizuje funkce močových cest a ledvin. Pohanka příznivě působí na činnost kardiovaskulárního systému.

Měsíční lymfatická kúra zvyšuje průtok lymfy o 60%. Příznivě působí při zvětšených lymfatických uzlinách, zadržování vody v organismu. Účinně zabraňuje vzniku celulitidy a "pomerančové" kůže.

Při léčbě kortikoidy zabrání zadržování vody v těle, což je vždy vedlejším účinkem kortikoidní léčby.

Směs se rovněž doporučuje pít u žen s rakovinou prsu - ta úzce souvisí s lymfatickým systémem.

Zdraví jedinci by si měli udělat 2x za rok měsiční lymfatickou kúru, lidé s nemocemi lymfatického systému mohou směs pít dlouhodobě.

  • Bylinky:Bříza bělokorá, Dvouzubec, Pohanka, Šalvěj
  • Příprava:Jednu zarovnanou polévkovou lžíci bylin zalijte 1/4 litru vroucí vody, nechte 10 - 15 minut louhovat, poté přeceďte. Dávkování : 1x denně. Čaj je balen v celofánovém sáčku.

Čaj lze zakoupit v eshopu Zdislavatea.cz

Krásný den přeje všem Andy, lymfoterapeut z Chomutova,

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář