Jdi na obsah Jdi na menu

FYZIOGNOMIKA - ČTENÍ Z TVÁŘE

1. 10. 2010

Lidé byli vždy fascinováni tvářemi a jejich měnící se náladou a výrazem. Nepřekvapuje nás proto, že vznikla fyziognomie, starodávné umění výkladu charakteru člověka z jeho vnějšího vzhledu.

Touha člověka dozvědět se něco o svém osudu je stará jako lidstvo samo. Není tedy divu, že kořeny čínského umění číst z obličeje sahají do doby starší než tři tisíce let.

Člověk odjakživa pozoroval tvář druhého člověka a brzy došel k poznání, že tvář symbolizuje jeho vnitřní povahu. Na tom není nic záhadného a ani magického. Většina obličejů je zcela jedinečným obrazem svého majitele, a tudíž vypovídá o jeho charakteru a temperamentu.

Věřte proto nebo ne, svůj osud máte vepsaný ve své tváři. Ve tváři, včetně té vaši, lze v skutku vidět mnohem víc, než se běžně shledá pohledem. Ve skutečnosti není vaše tvář jen to, jak vypadáte; je významným ukazatelem toho, jakými jste, co jste byli a jací budete. Ve vaší tváři je vepsáno spousta tajných a vzácných informací o vás, o kterých nemáte možná ani zdání.

Jako lidé jsme přirozeně zvědaví na to, co nás přesně čeká – a čím dříve to poznáme, tím lépe. Tyto informace mohou být neocenitelnou pomocí v strategickém plánování našich životů, takže víme, co a kdy máme udělat. Znalost toho, kdy využít situace a čemu se vyhnout, nám může ušetřit spoustu času, energie, peněz a ponížení.

Jako takové vás učení čtení z tváře vybaví velice příhodným a mocným nástrojem k odhalování tajemství osudu a osobnosti vás samých a druhých lidí, jež třeba ještě neznáte. Jak se svět stále více a více sjednocuje a kontakt s druhými lidmi se stává častější a důležitější, umění věštby z tváře vám může nesmírně pomoci při vašem rozhodování a dovednostech ve věcech přijímání nových pracovníků, povýšení, seznamování, navazování vztahů, hledání manželského partnera či výběru partnera obchodního, a jednání s ním.

Čtení z tváře vám také přinese praktické informace o tom, jak se daná osoba rozhoduje, jak utrácí peníze, kdy je nejproduktivnější, jak dbá na detaily. Kdo používá řeč těla k tomu, aby předstíral přesný opak toho, co doopravdy cítí, a další informace o jeho osobě.

Z obličejů se dovídáme mnoho o lidech, s nimiž přicházíme do styku. A ten kdo umí vykládat z tváře, pozná svůj protějšek daleko lépe než kdokoli jiný.

zdroj: ??? neznámý

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář