Jdi na obsah Jdi na menu

CARPACCIO Z ČERVENÉ ŘEPY

23. 10. 2013

Využijte sezonu a vychutnejte si červenou řepu v nejlepší kondici a za syrova. Marinováním plátky řepy krásně zkřehnou a vsáknou další chutě. Za pár korun tak vytvoříte luxusní předkrm. My jsme si výborně pochutnali.. a navíc je to tak jednoduché!

 

Postup na přípravu jídla

1. Očištěnou řepu nakrájejte na co nejtenčí plátky, nejlépe na mandolíně. ...

2. Marinádu nalijte do silného igelitového sáčku a naložte do ní plátky řepy. ...

3. Plátky řepy naaranžujte na talíř, rozdrobte na ně sýr a posypte nasucho opraženými piniovými semínky.

 

Teď si jen skvěle a zdravě pochutnat. Dobrou chuť!

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář