Jdi na obsah Jdi na menu

AUROTERAPIE

1. 12. 2010

Aura je vyzařování energie nejen člověka, ale i dalších živých organizmů i nerostů.  U každého člověka je specifická, protože formou barev zobrazuje nejen jeho stav ducha a těla, ale i jeho charakter, vlastnosti, pocity...Určité barvy a jejich vzájemné prolínání, velikost a forma aury zobrazují celkový stav ducha a těla. Když chybí nějaká barva v auře, dochází k různým zdravotním problémům v našem životě. Aura vyzařuje do určité vzdálenosti od těla. V  okamžiku přiblížení se např. k jiným osobám dochází mezi aurami těchto osob k vzájemnému předávání " informací " formou harmonických nebo disharmonických rezonancí, tzn. že naše aura tak rozhoduje o našich prvních reakcích na lidi a situace kolem nás, o našich sympatiích či nesympatiích.


Schopnost vidět auru a rozumět ji máme údajně každý v sobě, jenom není rozvinutá. Auraterapeuti jsou většinou lidé s mnohaletými zkušenostmi s pacienty a s vlastním duchovním růstem. Na základě zkoumání aury pacienta si udělají představu o tom, kde spočívá jeho problém a nabídnou mu léčebný postup, který může vést k doplnění, resp. naplnění aury konkrétní barvou, což lze provést mnoha způsoby a různými terapiemi. Autorka metody Aura - soma paní V. Wallová připravila silné esence z bylin, drahokamů, vody a olejů, které dokáží navodit správný čas a vnitřní připravenost na zvládnutí starých událostí nebo nemocí. Auraterapie i aura - soma mají proto blízko k řadě dalších terapií založených na tomto principu např. Aura - soma je vlastně souhrn různých alternativních terapií - colorterapie, aromaterapie, homeopatie a krystalterapie a její aplikace je vhodná hlavně při zdravotních obtížích psychosomatického původu.

 

"Ze všech věd, které člověk může a musí znát, tou hlavní je umět žít tak, aby spáchal co nejméně zla a způsobil co nejvíce dobra". L. N. Tolstoj

zdroj: ??? neznámý

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář