Jdi na obsah Jdi na menu

SMRTÍCÍ HLINÍK VE VAKCÍNÁCH

3. 1. 2013

Autor: FreePub

Očkovaní podkožními injekcemi se používalo poslední století kvůli teorii, že vakcíny zlepšují váš imunitní systém a chrání vaše tělo před smrtícími viry. I když se to zdá jako legitimní důvod pro očkování, tak bohužel jsou tyto vakcíny mnohdy škodlivější a nebezpečnější než užitečné.

Nedávná zpráva v Journal of Trace Elements in Medicine and Biology zjistila, že hydroxid hlinitý, hlavní na kovu založený adjuvant (látka zvyšující účinek antigenu), může způsobit předávkování hliníkem v místě injekce vakcíny.

V této zprávě 45-letá žena měla vakcínou způsobený podkožní pseudo lymfom, ošklivou kožní lézi složenou z lymfocytů, makrofágů a dendritových buněk v kůži na buněčné úrovni. Biopsie kůže v místě vpichu injekce odhalila shluk hliníkových usazenin v makrofágách. Vzorek kůže porovnaný s kontrolní skupinou měl 150krát více hliníkových usazenin, což je velmi alarmující.

Zpráva uvádí: “Vzhledem k patologii pacienta a vysokých koncentrací hliníku v biopsii kůže si autor přeje upozornit na použití solí hliníku jako adjuvantu ve vakcínách. Možné uvolnění hliníku může vyvolat další následky – toxicita tohoto kovu.”

Pokud se zabýváte očkováním, tak vězte, že je tato obava na místě. Adjuvanty ve vakcínách jsou mainstreamovými lékařskými profesionály považovány za zdravé a stojící za risk, ačkoliv mnoho z nich ví o jejich toxicitě pro člověka v každém věku.

Existují také zprávy o hliníkových adjuvantech, které jsou spojeny s vážnými onemocněními dětí, s dětskými úmrtími. Pokud se zajímáte o vakcíny, tak se naučte co dělat ještě před a po obdržení vakcíny a jak blokovat imunitní odpověď.

Překlad článku Aluminum in Vaccines Found to be Deadly for Children and Adults Alike
http://naturalsociety.com/aluminum-in-vaccines-found-to-be-deadly-for-children-and-adults-alike/

ZDROJ:

http://nezdravi.parlamentnilisty.cz/Articles/171-smrtici-hlinik-ve-vakcinach.aspx

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář