Jdi na obsah Jdi na menu

PROČ JE OČKOVÁNÍ v ČR POVINNÉ?

13. 2. 2014

PROČ JE OČKOVÁNÍ v ČR POVINNÉ?

To je otázka, která mi už dlouho nedá spát. Jak moc jsme odlišní od západu? Daleko více migrantů je např. v Německu, přesto je zde očkování dobrovolné. Čeští lékaři tvrdí, že není v moci laiků vše správně posoudit. To by ale znamenalo, že v Německu jsou všichni Einsteini (a to fakt nejsou). Vím, že odpověď na mou otázku je především na úrovni politické.  V České republice se očkuje proti vybraným (9) nemocem povinně, podle tzv. očkovacího kalendáře, který je definován vyhláškou o očkování proti infekčním nemocem. O podobě očkovacího kalendáře rozhoduje Ministerstvo zdravotnictví ČR na podkladě doporučení odborníků z Národní imunizační komise (NIKO) –TI JSOU VŠAK PLACENÍ FARMA FIRMAMI, (odhalili novináři - takže jim jejich dojnou krávu přeci nemohou vzít).

http://hn.ihned.cz/c1-56959100-komisare-pro-ockovani-plati-vyrobci-vakcin

 

Např. Společnost GSK je jedním z největších výrobců očkovacích látek pro děti a dospělé. V současné době má GSK celosvětově registrováno více než 30 různých vakcín a v klinickém vývoji dalších 20 nových očkovacích látek. V roce 2008 společnost GSK dodala 1,1 miliardy dávek vakcín do 176 zemí světa, což představuje 3 miliony očkovaných každý den..

 

Dámy a pánové, povinné očkování absolutně není o ochraně či zdraví vašich dětí, je to záležitost krajně „lobystická“ a naprosto zkorumpovaná..v opačném případě by se totiž nikdo nepostavil proti tomu, aby když je to tak skvělé, to bylo i dobrovolné!

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář