Jdi na obsah Jdi na menu

OČKOVÁNÍM POROUČÍME VĚTRU DEŠTI!

4. 4. 2012

Motto: Očkování je založeno na tezi L. Pasteura, že mikrobi jsou příčinou chorob. Pasteur byl tehdy ředitelem a tak svou tezi prosadil. Jeho odpůrcem byl Béchamp, tvrdil pravý opak: nemoc způsobuje vytváření mikrobů. Současné poznatky dávají za pravdu Béchampovi. Pasteurův vlak je příliš rozjetý, aby se dal zastavit, přínáší zisky. Pro srovnání: trvalo 250 let, než byly přijaty teze Koperníkovy o obězích planet vědeckou veřejností.

 

Očkováním vymýtíme všechny nemoci, poručíme větru, dešti. Rétorika, jak za bolševického režimu. Tehdejší fráze průměrný občan snadno prohlédl a viděl jejich omezenost. Co však dnes? Po sametové revoluci se na krátký záblesk vrátila vláda do rukou tvých, ó, lide český. Velmi brzy ti však byla odebrána, ani sis toho nevšiml, že ti ukradli tvůj stát před nosem, a ty ses ocitl zpátky za plotem Orwelovy farmy zvířat. Plot je však nyní nezřetelný a zvířata mají pocit, že jsou svobodná, mají přece demokracii. („Nikdo není víc zotročený než ten, který věří, že je svobodný“. Goethe.)  Jsou totiž ovládána daleko promyšleněji, vše se údajně dělá pro jejich dobro, včetně očkování. A tak mají hojnost potravy v supermarketech, starají se jim hodně o zábavu a mohou se toulat. Hlavně však musí konzumovat, spotřebovávat a vše to nakonec zaplatit. Polovinu výdělku za rok odevzdávají na daně a ještě jim nová vláda předloží účet za dluh, který neudělali, zaplatit ho však musí.

 

Kdo to vlastně řídí zpoza plotu a má dohled nad farmou? Těžko se to vyjádří jednoduše, propletenec je důmyslný, média jejich jména nesmí vyslovovat. Dalo by se to nazvat skrumáž velkých bank a nadnárodních korporací, konkrétní lidé stojící v pozadí. Peníze těchto firem pronikly do státních politik a vlád, tyto už neslouží zájmům lidu, ale zájmům korporací. Rovněž instituce, snad kdysi  založené pro blaho obecného lidu, např. Světová zdravotnická organizace (WHO), podléhají vlivu korporačních peněz. V případě falešné kampaně s prasečí chřipkou se to jasně ukázalo. Ta kampaň korporacím nepřinesla předpokládaný zisk jen proto, že velká část zvířat v ohradě získává informace z internetu.

 

To, co je pro obecný lid dobré, už sto let nenařizuje církev, ale stanoví věda. Člověku dojde, že i věda je řízena, aby její výstupy na veřejnost byly v souladu se zájmy korporací, věda žije z přidělovaných peněz a „ koho chleba jíš, toho píseň zpíváš“. Taktéž lékaři, v tomto případě pediatři, jsou plně ve službách systému. Orgány Hygieny, která bdí nad stoprocentní proočkovaností, vykazují prvky chování svaté inkvizice. Za porušení nařízení už naštěstí nežene na hranici, pouze k pokutě i soudu.  I to je dost.

 

Nepřijde ti občane podivné, že zatímco v sousedním Německu je očkování víceméně dobrovolné, ve tvé zemi ti to chtějí přikázat dokonce zákonem! A používají veřejně tak podpásové metody, že ti nevezmou dítě do školky, když nenaočkuješ! Němci (dříve řečeno západní) totiž nežili v totalitním systému a jsou zvyklí rozhodovat se na vlastní zodpovědnost, nepotřebují na to státní instituce, aby věděli co je pro ně dobré. Příklad: Česká matka provdaná do Německa, žádá po tamějším lékaři proočkovat svoje dítě, tak, jak je vycvičená z domova. Německý pediatr odmítá. Česká matka se cítí poškozena ve svých právech, nechce „hazardovat se zdravím dítěte“.

 

Mentalita zmíněné matky platí v Česku obecně, vědomí vlastní odpovědnosti za život se v této zemi probouzí pomalu. Mediální masáž vzbuzování strachu z nemocí udržuje lidi spící, sami si půjdou o vakcínu říct. Chytře vymyšleno.

 

Aby český lékař promluvil otevřeně, na to musí nejprve vystoupit ze systému: "Svlékl jsem bílý plášť". Takto symbolicky nazval svou knihu MUDr. Tomáš Lebenhart. "Po 25 letech lékařské praxe jsem dospěl k překvapivému zjištění - tento systém je špatný! Nefunguje tak, jak by měl. Lidé berou stále více léků, jsou intezivněji a nákladněji vyšetřováni a přitom jsou stále nemocnější".   Nebo MUDr. V. Vogeltanz v knize "Co s doktorem". Dále MUDr. Jan Hnízdil v knize „Mým marodům aneb jak vyrobit pacienta“. „Současné zdravotnictví je především obchod, čím víc lidí stůně, tím lépe. Pokud by se lidé začali hromadně uzdravovat, znamenalo by to pro medicínsko-farmaceutický komplex hotovou katastrofu“. V nedávném protestu lékařů, mimo prioritního zájmu o vlastní platy, také zaznělo, že peníze ze zdravotnictví mizí různými cestami na konta farmaceutických korporací. Chtěli strukturální změny. Nestalo se, korporace o nic nepřijdou. Výdaje na zdravotní péči silně rostou, nemocných však neubývá, spíš naopak. Něco je špatně.

 

„Očkování je obchod se strachem“. To řekl německý doktor Gerhard Buchwald, zabýval se tím přes 30 let a napsal stejnojmennou knihu, kde na mnoha grafech a studiích vyvrací mýtus o prospěšnosti očkování. Mimochodem, české matky, víte vůbec, jaký koktejl píchají do tělíček vašich dětí? Zeptejte se svého lékaře, je na tom stejně jako vy, neví nic, neví ani ministerstvo zdravotnictví. Proč??? Mocné farmaceutické korporace totiž nemají žádnou povinnost  sdělovat jak a z čeho vakcíny vyrábí. Myšlenka, která se dere napovrch, se zdá být v civilizovaném světě nemožná: Nevyrábí se tady budoucí pacienti, podlamováním imunity v časném věku?

 

Bývalý ředitel velké farmaceutické firmy John Virapen odhaluje ve své knize „Nežádoucí účinek: Smrt“,  jak to funguje:

„Takže keď chce spoločnosť zarobiť obrovské peniaze, tak sa dá na výrobu vakcín. Ale ak má byť vakcína komerčne úspešná, tak do nej musí spoločnosť napchať množstvo chemikálií, ktoré sa volajú adjuvanty. Ich úlohou je nakopnúť vakcínu, aby fungovala. Aj keď v skutočnosti len nakopnú váš imunitný systém. A to je hlúposť. Pretože tieto chemikálie majú množstvo vedľajších účinkov. Účinkov, ktoré zabíjajú ľudí, prípadne ešte viac zhoršujú ich zdravotný stav. A keď ochoriete, samozrejme zarobia ešte viac peňazí

 

Doktor Dietrich Klinghardt pracuje v USA a řekl doslova: „Mnohá onemocnění v dětském věku začínají hned po očkování. Děti jsou zdravé,  dostanou další očkování a druhý den, dítě, které na tom bylo super, mělo kontakt s matkou, povídalo, je zvadlé. A budete to vidět stále častěji. Víme, že v USA snížili obsah rtuti ve vakcínách a všechny ty staré zásoby budou prodávané do Evropy, Číny a to je smutné. V podstatě nejsem proti očkování, dá se s ním udělat i mnoho dobrého, ale jsem proti tomu, aby se vakcíny staly politickým nástrojem na oblbování lidí a poškozování jejich zdraví. Věda ukázala, že dražší výroba vakcín nemusí být jedovatá, ale toto průmysl odmítl a jít touto cestou odmítla i světovláda. Oni raději obětují miliony dětí. Cenový rozdíl si nacpou do vlastních kapes.“

 

Evropské fórum  pro opatrnost při očkování, sdružující lékaře napříč Evropou, vydalo v r. 2001 „Obecná pravidla a doporučení při očkování dítěte“, s podtitulem „Jak minimalizovat negativní následky očkování“. Hned v prvním bodu se říká: „Každý rodič by měl uvažovat o možnosti, že nenechá svoje dítě očkovat všemi doporučenými (v Česku rozuměj přikázanými) vakcínami. Nutnost vakcín by měla být zvážena v každém jednotlivém případě. Měli bychom brát v úvahu jak přínos vakcíny, tak možnou škodu, kterou může vakcína způsobit. Podepsaných je na 30 lékařů z celé Evropy.

 

PhD. Viera Scheibner prostudovala přes 100 tisíc stránek lékařské literatury o očkování. Poté ho označila ve své podstatě za neúčinné a za jednoznačně škodlivé. Podobně hlubokým studiem prošla švýcarská občanka Anita Petek, došla ke stejnému závěru a seznamuje s tím veřejnost na přednáškách. Můžete shlédnout na internetu.

 

Německý lékař Ruediger Dahlke píše:  „Finanční motivace výrobců očkovacích látek  v kapitalistickém zřízení nejednou zájmy pacientů doslo­va válcuje na celé čáře. Úřed­ní zákony přikazují očkovat všechny občany určitých "civilizo­vaných" států bez rozdílu. Toto organizované násilí na nejširších vrstvách populace musí téměř logicky plodit negativní důsled­ky“. Další Němec dr. Martin Hirte ve své knize „Očkování pro a proti“ píše: „Abych všechna svá tvrzení pravdivě doložil, uvedl jsem odkazy na zdroje. Chtěl jsem tím zdůraznit, že můj kritický postoj k očkování je vědecky podložený“.

 

Na závěr konkrétní příklad. Karolínka upadla náhle do těžkého stavu, přestala se normálně vyvíjet. Lékaři rodičům tvrdili, že onemocněni způsobila jen shoda náhod. Rodiče se obrátili na Slovenskou lékařku působící v Egyptě: Karolinka je krasne dievcatko a je mi luto, ale stala sa dalsou obetou vakcin!!!!! 10.4.07 - TETRAct- HIB, ENGERIX !! V mesiaci mala opar....herpes sice zmizol z tvaricky ale !!!!! virus nie !!!!! ten pretrvava v tele cely zivot (vacsinou). Tragedia bola, ze bola vakcinovana ako keby sa nic nedialo. Male dietatko nema este vyvinuty imunitny system a namiesto aby sa mu bola dala sanca sa vysporiadat s infekciou sa donho zacali rvat dalsie virusy s toxickymi primesami. Moja rada - nedavajte vakcinovat deti....podporte ich imunitu zdravou vyzivou a toto sa im nestane! Bojujte proti vakcinacii! Zaviedli ju monstrozne farmaceuticke firmy kvoli ziskkom !!!!!!! Napchavaju miliony do bank a nechavaju Vase deti na vozikoch a potom ich viac nezaujima....odkopnu Vas odpovědku - zhoda nahod....Vasa Karolinka je tazsi stav, takze Vam neviem povedat ako dlho liecba bude trvat. S pozdravom Augustinova“ /www.dr-eva-therapy[1].html

 

 

Milá česká matko, informace, jak vidíš tady jsou, hledej a najdeš. Ničemu nevěř, ani tomuto článku, sama si vše prověř. A hlavně věř svým očím a dívej se na svoje dítě, jak mu prospělo očkování. Domníváš se, že zvadlost, ekzémy, nářek a pláč, horečky jsou opravdu pro tvé dítě ku prospěchu? Že to nepodlomilo rozvíjející se imunitu? Každé druhé dítě vykazuje negativní reakce po očkování. Je to pouze na tobě, převezmi odpovědnost, výše jsem ukázal, proč. Nikdo jiný to za tebe neudělá. Nespoléhej na pediatry, že se rozpomenou na Hippokratovu přísahu, jejich hlavy jsou pod tlakem systému hluboko v písku, nevidí a neslyší.

Informujte se, dokud jste zdraví. Jak stojí psáno v bibli: „Poznáte pravdu a pravda vás učiní svobodnými“. Jan 8.32

 

Rádží J. Poláček     duben 2011

ZDROJ:

http://www.calendula.cz/%C4%8Cl%C3%A1nky%20na%20net/o%C4%8Dkovac%C3%AD%20kalend%C3%A1%C5%99.htm

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář