Jdi na obsah Jdi na menu

OČKOVÁNÍ PRO A PROTI 2.DÍL

1. 9. 2012

 

  1.  

    zásadní otázka v působení mikrobů na tělo a směr výzkumu jedné větve medicíny: JSOU MIKROBY PŘÍČINOU OSLABENÍ I.S. ČI AŽ JEHO DŮSLEDKEM?
  2. proč se očkují novorozenci proti tetanu, když skutečné a reálné riziko infekce je až zhruba od 2 let dítěte?

  3. Proč se očkují všichni novorozenci v ČR proti dětské obrně, přestože na celém světě se tato nemoc vyskytuje v necelých 1000 případech a ani jeden v civilizované společnosti resp. západní Evropě?

  4. Máte strach klíšťové encefalitidy? Riziko nakažení se v nejvytíženější oblasti je s pravděpodobností 1: 73.000, to se ale v reklamě na očkování nedozvíte.

  5. Proč autority (jako hl. Hygienik, většina lékařů atd.) nejsou očkováni?

  6. Jak to, že lékaři nedodržují standardní doby mezi přeočkováním a dokonce maminkách nabízejí „usnadnění“ naočkování několika vakcín na jednou? (mmj. toto je fakt šílené a mimo jakoukoli diskuzi a osobně nechápu svědomí takového lékaře)

  7. z 1miliardy dolarů, s kterou hospodaří WHO (světová zdravotní organizace – jejím hl. cílem je očkování lidí z 3.světa) ročně, je 75% z fondů Billa Gatese (propagátor myšlenek nezbytné zástavy růstu populace).

  8. proč tyto prostředky WHO nejdou na zlepšení životních podmínek (čistá voda, kanalizace atd.) ale musí se proinvestovat ve vakcínách – ty se prodávají -nikoli že by je 3. svět dostával zdarma (vůbec bych se nedivila, kdyby hl. akcionář farm.firm. byl právě Gates a peníze za vakcíny by tak vlastně posílal sám sobě)

  9. očkovací týdny (propaganda očkování) jsou plně sponzorovány farm.firm. -svými PR aktivitami zasahují plně do zdravotní politiky státu

  10. bakterie či viry se pro vakcíny kultivují na lidských buňkách (mmj. z potracených plodů)

  11. stopy těchto živých kultivačních půd lze nalézt ve vakcíně stejně tak jako stopy formaldehydu (pro b. vysoce toxická l. a prokázaný karcinogen) jež se používá pro usmrcení virů do vakcíny

  12. Formaldehyd mmj. zesiluje nežádoucí reakci I.S. na očkovací l.

  13. Jak to, že vakcíny obsahují thiomersal -silný buněčný a nervový jed.

  14. 50% úč.l ve vakcíně netvoří viry či bakterie, ale paradoxně ethylrtuť (rtuťové teploměry pro nebezpečí a smrtelné riziko otravou rtuti EU zakázala, ale vakcíny s rtutí se produkují jak na běžícím pásu)

  15. Thiomersal vyvolává u lidí alergické reakce, může vyvolat dědičné poškození a v určitých případech vyvolává rakovinu.

  16. Množství Thiomersalu ve vakcíně je pro děti do 6ti měsíců k přepočtu na jejich nízkou váhu extrémním zatížením organismu rtutí (poprvé přiznáno v USA v roce 1997).

  17. Rtuť obecně poškozuje ledvinové a nervové buňky člověka, tedy i jeho intelekt.vývoj včetně poruchy vývoje mozkového centra řeči

  18. Až nyní dochází dle rozhodnutí EU ke stahování vakcín jež obsahují právě Thiomersal,vakcíny proti žloutence B,chřipce, tetanu a záškrtu zatím tuto látku stále obsahují a není je čím nahradit.

  19. V rámci běžného očkování mrtvou vakcínou je zde obsažen také hliník, u kojenců vážících 6 kg (zhruba v 6ti měsících) je jeho bezpečná dávka překročena zhruba 25x a to už aplikací 1x hexavakcínou (touto vakcínou se děti do 1 roku očkují 4x).

  20. Hliník se v těle ukládá a poškozuje nervy, ledviny, svaly. Současně napadá lymfatické uzliny, tedy paradoxně místa, jež jsou základem pro tvorbu imunity a kterým má očkování pomoci.

  21. Známými neurologickými potížemi dospělých při nadměrném příjmu hliníku jsou: poruchy chování, hyperaktivita, snížená funkce paměti, únava a deprese. (obdobné příznaky jako otravy rtutí, olovem či alkoholem).Co asi takový hliník udělá s miminkem?

  22. Právě tyto látky z vakcín jsou chybějícím kamínkem v mozaice stoupajícího počtu dětí s autismem a syndromem ADHD.

  23. Bohužel alternativní vakcíny bez obsahu hliníku nejsou (zatím) na současném trhu dostupné.

  24. Řešením je alternativní očkovací kalendář, ve kterém by se děti do jednoho roku neočkovali vůbec. Tohle řešení však zatím Ministerstvo zdravotnictví (pod silným lobbingem farm.firem) nepřipouští.

  25. Při kultivaci virů a bakterií pro vakcíny dochází k náhodným a neznámých genetickým změnám, mohou se tyto viry stát nositeli zatím neznámých rizik, včetně zpětné mutace na vir způsobující skutečnou nemoc

  26. důvodem proč se stáhlo povinné očkování živou vakcínou TBC byly právě tyto vlivy včetně faktoru vyvolání samotné nemoci u očkovaného

  27. ještě v 90.letech se tyto živé vakcíny testovali na dětech bez vědomí jejich rodičů a způsobily vysoký počet kojeneckých úmrtí (včetně navázání na syndrom náhlého úmrtí kojence - studie dr.Scheibner)

  28. živé vakcíny navíc obsahují antibiotika ( l., které by se měli do těla aplikovat na pokraji boje života a smrti, nadužívání antibiotik naší populací je kapitola sama o sobě)

  29. živé vakcíny jsou bohužel kontaminovány dalšími „nepatřičnými“ viry jež se v laboratoři vyskytovaly, včetně viry vyvolávajíc nádorové onemocnění)

  30. u dětí jejichž matky se nechaly v těhotenství očkovat se objevuje nápadné množství onemocnění mozkovým tumorem, což bylo prokazatelně způsobeno přenosem viru z matky na dítě.

  31. U MMR-vakcíny (spalničky, příušnice, zarděnky) se pravidelně nacházejí viry z kultivačních půd slepičích vajec, jež u ptáků vyvolávají leukémii a jejichž působení na lidský org. zatím není prozkoumán (etický problém infikovat neznámým virem člověka)

  32. od roku 1990 se experimentuje s takzv. DNA vakcínami – mechanismus úč.: pro b. je to takový trojský kůˇna základě kterého, když ho přijme do jádra, začne replikovat jiné bílkoviny.

  33. Rizikem DNA vakcín je jejich možný zásah do DNA chromozomů – vznik rakovin autoimunitních poruch (mmj. se jedná o vakcíny proti chřipce)

  34. Rozumná diskuze s pediatrem o očkování je skutečně jen výjimečná, nejen že je lékař povinnem očkovat dle aktuál. Právních předpisů )současně rodič má právo očkování odmítnou), ale také lékaři nemají na diskuzi s rodiči téměř žádný čas

  35. výrobci vakcín nemjaí povnnost testovat působení přidaných l. ve vakcínách, bohužel ani není přesně znám osud jednotlivých složek z vakcín v organismu., doba a způsob vylučování, ukládání v tkáních ani ani interakce res. tkzv. Koktelový efekt

  36. spolehlivě se ví, že jisté přidatné l.ve vakcinách jsou karcinogeny a excitotoxiny

  37. paradoxně prodělání dětské nemoci zajišťuje doživotní imunitu, očkovací vakcíny nikoli

  38. zdravý rozum jaksi přestává chápat situaci (nařízení Národní imunizační komise ze dne 6.9.2011), že děti, které prodělaly spalničky musí být očkovány proti spalničkám – to vše v rozporu nejen s vědou, ale také se zákonem o ochraně veřejného zdraví (prokázaná imunita proti nemoci zbavuje občana povinnosti se nechat očkovat)

  39. pokud je podle výzkumu nejrizikovější sk. pro infekci a přenos přiušnic mládež ve věku 18-24, proč se paradoxně očkují batolata v 18ti měsících?(i zde dochází ke ztrátě imunity v průběhu několika let)

  40. paradoxně se imunizací vytváří generace, jež je náchylnější k mnoha onemocnění - taková je situace ve všech zemích, kde se již min. 20let očkuje


 


 


 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář