Jdi na obsah Jdi na menu

OČKOVÁNÍ JE PŘEDEVŠÍM OBCHOD SE STRACHEM

20. 8. 2010

Přeji krásný den,

tak co, stále ještě věříš na „dobro“ systému (nejen politického, ekonomického, sociálního, zdravotního či ekologického) ve kterém momentálně žiješ?

 

Vzhledem ke svému stále narůstajícímu zájmu o zdraví své holčičky Áji (do dnešního dne nebyla ve svých 11měsích zatím ani jednou nemocná –ani jeden den horečky či kašle,  o ostatních závažnějších nemocech ani nemluvě), jsem si poslední dobou nastudovala značně rozsáhlou, především zahraniční, literaturu A tak zde píši o svých pár zásadních poznámek, jež třeba právě Tobě pomohou se probudit.. třeba o politice, o které denně slýcháš v médiích, jsi iluze možná již ztratil, přesto před 10-15 lety v ní a její smysluplnost pro národ věřila většina občanů, včetně mne samotné (vystudovala jsem na VŠ Hospodářskou politiku resp. Veřejnou správu a regionální rozvoj)

 

Takže co víš o zdraví svém a svých dětí? Co vlastně skutečně a fakticky víš o očkování?

(Osobně nejsem proti očkování, jsem jen proti neuváženému a hromadnému očkování, bez ohledu na individuální dispozici a konkrétní prostředí, příliš malinkých dětí, dětí kterým se jejich imunitní systém teprve vyvíjí, jejichž mozeček a nervová soustava prodělá za první 3roky života nejintenzivnější a největší rozvoj, přesto nastavení systému dovoluje překročování tisícinásobné normy těžkých kovů jež se z malého tělíčka batolátka již nikdy nedostanou)

 

OČKOVÁNÍ JE SKUTEČNĚ OBCHODEM SE STRACHEM, a to především.

 

Velká koalice zdravotních institucí, lékařů a především farmaceutických společností tvrdí, že očkování proti nemocem zlepšuje zdravotní stav člověka. Bohužel realita je taková, že právě po očkování onemocněla spousta lidí, především dětí, a to i chronickými chorobami (imuno-deficity = alergie, poškození nervů a mozku = autismus,atd.)

 

Riziko poškození způsobené očkováním je dle současných poznatků větší než pravděpodobnost zdravotního poškození způsobeném danou nemocí (co je horší: prodělat neštovice v dětství a nebo díky očkování si tu nemoc ponechat až do dospělosti?). Bohužel (a to potvrzují studie) navíc očkování proti nemoci neznamená, že danou nemocí nikdy neonemocním, (žádná očkovací látka nemá dle výzkumu 100% účinnost, za to má očkovaný 100% jistotu, že se mu do těla dostaly toxické látky a jedovaté kovy, jichž se tělo bohužel nedokáže zbavit a jež vakcíny pro stabilitu kmenů bohužel musí obsahovat) Očkování je v podstatě vyhánění čerta ďáblem.

 

Při každém očkování dítěte (do zhruba 2 let jich je celkem asi 6 aplikací) se vpichuje několikanásobně více patogenních zárodků, než by se kdy dostalo do jeho organismu v rámci skutečného infekčního onemocnění, a to rovnou do krve, přestože přirozená infikaci nemocí probíhá obvykle vdechnutím či polknutím.

 

Věděl jsi, že např. vakcína  jež se dítěti aplikuje subkutánně resp. přímo do svalu, v ČR povinně poprvé  v jeho 3. měsíci života, po druhé ve 4. měsíci a po třetí zhruba v 9.měsíci,  je připravena z kultivace nemocí: z očí králíků (neštovice), ze střev koní (tetanus), z ledvin a varlat opic (dětská obrna), z ledvin králíků (zarděnky), z ledvin morčat a kuřecích embryí (spalničky)a z myší (černý kašel)..  co dodat víc?

Takový „zdraví“ koktejl by jsi asi dobrovolně nevypil, natož si ho nechal aplikovat přímo do krve (nebo ano?), přesto to běžně děláme svým nejdražším - bezmocným andílkům, a to okamžitě a na začátku jejich života resp. vývoje (ve 3.-4.měsíci), přestože nakazit se např. sérovou  hepatitidou typu B (součást hexavakcíny pro miminka) lze pouze pohlavním stykem a krví nakaženého (nemoc narkomanů), nepřijde Ti to na hlavu postavené? Hlavně však, že výrobce inkasuje.. zhruba 100tis. dětí narozených ročně v ČR je skrz pojišťovnu pravidelným sponzorem těchto firem, i díky lobbingu a současné legislativě.

 

Dnes se postupy přípravy vakcíny (díky čím dál hlasitějšímu protestu ochránců zvířat) „naštěstí“ nahrazují kultivací těchto nemocích na zárodečných HDC buňkách, jedná se o původně lidské rakovinové buňky.. přesto si farmaceutické firmy stojí za svým, že tato skutečnost nemá žádnou souvislost s nárůstem rakovinového bujení u dětí (kdyby to přiznaly, odškodné nemocným dětem by je přivedlo během pár dní na mizinu)

 

Téma imunizace je rozsáhle a tak kontroverzní (vůbec bych se nedivila, že vzhledem k tomu, že tento můj email Ti určitě zabrnkal na velmi citlivou strunu tvé důvěry i Tvého JÁ, a klidně může způsobit, že mne i mé případné další emaily zapíšeš na černou listinu a minimálně  x měsíců budu v tvé hlavě nést nálepků „černá ovce“ – protože nejdu s davem a nemlčím) přesto si prosím ty sám polož otázku: (se zřetelem jak moc toho o farmakologii resp. nauce o působení léků resp. konkrétních lékových forem v těle víš) „CHCI JÁ I MÁ RODINA BÝT ZDRAVÁ?“

Pokud je tvá odpověď jednoznačně ANO, pak neváhej a stejně jako kdysi já se pusť do vlastního pátrání! Pak už Tě možná nepřekvapí zjištění nárůstu alergii, zdravotních problémů a vůbec obrovská chronická nemocnost dětské populace, současně však paradoxní fakt, že nejdravější jsou obvykle ty děti, jejichž rodiče věří, spíš než průmyslu, přírodě. My s Ajinkou (a znám spoustu dalších podobných případů) jsme toho (i proti obecně tradovaným principům a „jasným“ předpovědím) jasným důkazem.

 

Tak hodně trpělivosti a štěstí na případné trnité cestě za skutečným poznáním.

 

Krásný prosincový den všem lidem dobré vůle přeje

Andy Kara.

 

PS: VŠECHNY OČKOVACÍ LÁTKY JSOU bohužel TOXICKÉ A TEDY POTENCIÁLNĚ RISKANTNÍ, PŘEDEVŠÍM VŠAK PRO DĚTI!!! V západní Evropě je většina očkování z daných důvodů dobrovolná (existují zde totiž často zákony na odškodnění poškozených způsobeném očkování), na rozdíl od ČR, kde je součástí povinného, desítky let starého, očkovacího kalendáře ustanoveného vyhláškou. Přesto dle průlomového rozsudku Ústavního soudu v půlce roku 2010, rodičům za nedodržení povinného očkování žádná sankce nehrozí, takže já osobně s čím nesouhlasím to neudělám a už vůbec ne svému bezbrannému dítěti. Ne nadarmo jsem původně vystudovaný farmaceut, jež mi dovolilo nahlédnout pod „horkou“ pokličku přípravy očkovacích látek. V případě zájmu o více info o očkování mne neváhej kontaktovat, poskytnu zdroj informací či se můžeš sám zúčastnit diskuzí na ROZALIO.cz

 

Tak už prosím otevři své systémem úmyslně zalepené oči, když ne kvůli sobě, tak kvůli dětem určitě..

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář