Jdi na obsah Jdi na menu

OČKOVACÍ VAKCÍNY OBSAHUJÍ NEBEZPEČNÉ LÁTKY

20. 7. 2010

Před prasečí chřipkou coby bublinou varoval už exministr zdravotnictví David Rath i prezident Václav Klaus. Žádný z politiků ale nezašel tak daleko jako Daniel Solis, lídr Demokratické strany zelených v loňských evropských volbách. Očkování proti prasečí chřipce může sterilizovat obyvatelstvo, tvrdí

Na téma prasečí chřipky napsal Solis, který je také asistentem poslankyně Olgy Zubové, několik textů, které se zabývají aspekty hlavními médii opomíjenými. Solis tvrdí, že očkovací sérum obsahuje životu nebezpečné látky, které mají urychlit účinek očkování. Látky ale zpravidla mívají sterilizační účinky.

"Ten předstíraný spěch hraje svou důležitou specifickou, přesně kalkulovanou roli v tomto geniálním a do posledního detailu promyšleném sterilizačním komplotu," pozastavuje se nad podivným spěchem farmaceutických firem, které dodávají ještě nevyzkoušené vakcíny, které si od nich jednotlivé vlády kupují. Často s nimi chtějí povinně a plošně očkovat všechny své občany.

Poukazuje také na existenci řady vlivných filantropických organizací, vlastněných často bohatými průmyslníky a majiteli nadnárodních koncernů, kteří prosazují myšlenky omezení populace.

Solis ve svých textech překládá zjištění lékaře Julese Freunda z Národního Ústavu pro alergie a infekční choroby, který už před padesáti lety zjistil, že podobné látky přidávané do očkovacích sér mají v případě pokusů na zvířatech jasné sterilizační účinky - zástavu produkce spermií, ale i další vážné autoimunitní poruchy.
 
Stejně tak řada dnes běžných vakcín má sterilizační efekty a zabraňuje ženám otěhotnět, tvrdí Solis.

"Prasečí chřipka je uměle vyvolaná záminka k tomu naočkovat co největší počet lidí látkou, v důsledku které se výrazně sníží fertilita, klesne porodnost a sníží se stavy populace. Navíc se lidé, kteří budou naočkováni, stanou závislými na produktech proti autoimunitním chorobám, kterými budou následovně trpět. Tyto produkty jim budou zajišťovány farmaceutickým komplexem v rukou vládnoucích elit, které tímto získají totální kontrolu nad většinou populace," tvrdí Solis.

"Problematikou očkování se zabývám dlouhodobě," řekl pro Prvnizpravy.cz Daniel Solis. Potvrdil, že ptačí chřipku považuje za konstrukci a podvod. Virus ptačí chřipky je podle něj uměle vytvořený za tím účelem, aby mohla být co největšímu počtu lidí podána očkovací látka. "Jen nevíme s určitostí, zda je cíl ryze komerční nebo rovnou depopulační," dodal Solis pro Prvnizpravy.cz.

Politik kladně hodnotí, že se o tématu začíná diskutovat a v řadě zemí se různé skupiny obyvatel brání povinnému očkování - například v USA, Kanadě i Velké Británii. Ocenil i výhrady prezidenta Václava Klause, který se problematice začíná podrobně věnovat.

Solis také nesouhlasí s tím, že rozhodování o očkování závisí v Česku na lidech jako je hlavní hygienik Michael Vít či další náměstek ministryně zdravotnictví Marek Šnajdr. "Už z toho, kdo o tom rozhoduje, je jasné, že jde o nekalou záležitost," řekl Solis.

Solis je členem výkonného výboru Demokratické strany zelených a asistentem poslankyně Olgy Zubové. Ve volbách do Evropského parlamentu vedl kandidátku DSZ. Nyní působí jako zastupitel v Praze 1.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář