Jdi na obsah Jdi na menu

NĚKTEŘÍ LÉKAŘI SE JIŽ ZAČÍNAJÍ PROBOUZET

16. 6. 2011

 

Každoročně bývá v Luhačovicích sjezd diabetologů. Bývá tam plno přednášek a novinek, jako na všech sjezdech zdravotníků, či vědců. Říkal mi náš diabetolog, že měli i 10ti minutovou přednášku o očkování. A že tam zaznělo podezření na souvislost mezi očkováním a autoimunitním diabetem u dětí.

Takže tím chci jen říct, že ledy se lámou a dostává se možnost komplikací po očkování i do odborných kruhů lékařských. Jakmile bude víc lékařů, co uvidí a pojmenují nějakou komplikaci po očkování....tak hned o tom udělají nějakou studii a budou to zkoumat. ¨Myslím, že hodně našich lékařů je pečlivých a vědomě by nepoškozovali naše děti . Jen je třeba zlomit to dogma, že očkování je prospěšné a vymýtilo smrtelné nemoci.

Dovedu si představit, že na nějakém sympoziu nějaký lékař příjde s úžasným zlomovým zjištěním, že přišli na něco. co se vůbec nevědělo a netušilo.....a že je to příčinná souvislost mezi očkováním a tou a tou nemocí....a udělá PhD...další udělá docentůru a třeba někdo i profesůru z komplikací po očkování. Jen na takovou studii poslat "čisté" peníze. Z normálního rozpočtu a ne z kapsy farma-firem.

Teď jen vydržet až ty komplikace budou mít punc vědy.

Srdečně všechny zdravím.
E.B.
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář