Jdi na obsah Jdi na menu

NEJKONTRAVERZNĚJŠÍ VAKCÍNA VŠECH DOB - MMR

28. 6. 2019

Dodnes je MMR vakcína považována za zřejmě nejkontroverznější vakcínu všech dob.

Zaprvé, Dr. Wakefield tvrdil, a po šikaně medicínského establishmentu a zkorumpovaných médií nadále tvrdí, že tato vakcína vyvolává autismus. Dokonce už i italský soud uznal, že poškozuje mozek.

Zadruhé, nedávno jsme přinesli článek o tom, jak statistiky ukázaly, že tato vakcína má zřejmě vyšší úmrtnost než samotné onemocnění (spalničky), před kterým má chránit.

Jinými slovy, očkování touto vakcínou údajně způsobuje více úmrtí, než by bylo úmrtí v důsledku spalniček, kdyby se proti nim vůbec neočkovalo a zároveň by všichni lidé na spalničky onemocněli.

Zatřetí, nyní vychází najevo, že dokonce samotný výrobce této vakcíny falšoval údaje při jejím úvodním schvalování.

ejnovější odhalení ohledně MMR vakcíny

Občanské sdružení Informed Consent Action Network (Akční síť pro informovaný souhlas) na základě zákona o svobodném přístupu k informacím požádalo od americké Agentury pro léky a potraviny (FDA) informace o klinickém testování dvou MMR vakcín.

Dohromady šlo o 8 studií, kterých se zúčastnilo 834 dětí, z toho 342 dětí dostalo MMR vakcínu. Výsledky o nežádoucích vedlejších účincích aktivisty šokovali.

Kromě falšování účinnosti její složky proti příušnicím se zjistilo následující:

Zjištění č. 1: V průměru u více než poloviny všech dětí, které dostaly vakcínu, se rozvinulo onemocnění trávicího traktu a infekce horních cest dýchacích.

jištění č. 2: Při jedné studii až 62,7 % dětí mělo onemocnění dýchacích cest a 42 % trávicí problémy.

Zjištění č. 3: Při druhé studii se u 68 % dětí rozvinula infekce horních cest dýchacích a u 58,5 % onemocnění trávicího traktu.

Zjištění č. 4: Při třetí studii, která sledovala rozvoj příznaků podobných spalničkám, se tento příznak objevil u 11 % dětí. To popírá tvrzení, že z vakcíny se nedá onemocnět. Vakcína obsahuje sice oslabené, ale stále živé viry. A jak se ukazuje, i to stačí k tomu, aby se rozvinulo onemocnění.

Zjištění č. 5: Nežádoucí účinky se sledovaly jen v průběhu 42 dní po očkování, což je žalostně krátká doba. Mnohé vážné následky očkování se naplno rozvinou až později.

Zjištění č. 6: Kontrolní skupina nedostala placebo, ale jiné vakcíny – čímž se uměle snížil výskyt vedlejších účinků, protože i jiné vakcíny mají vedlejší účinky. Takže skutečný výskyt reakcí po očkování bude ještě vyšší než výše uvedená čísla.

 

Zdroj: mercola.com RESP.: www.Vylectese.cz

DALŠÍ ČLÁNKY o této vakcíně:

https://www.vylectese.cz/mmr-vakcina-byla-schvalena-podvodem-neni-ani-ucinna-ani-bezpecna/

https://www.badatel.net/statistiky-dokazuju-ze-mmr-vakcina-ma-vyssiu-umrtnost-nez-osypky/

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář