Jdi na obsah Jdi na menu

JAPONSKO NEMÁ ŽÁDNÉ POVINNÉ OČKOVÁNÍ, PŘESTO MÁ NEJZDRAVĚJŠÍ DĚTI NA SVĚTĚ

2. 12. 2019

Naši politici a státní úředníci jsou notoricky známí šířením masového strachu a paniky z epidemií infekčních onemocnění, z nichž rutinně obviňují neočkované lidi.

Tytéž loutky farmaceutického průmyslu se však příhodně zapomínají zmínit o tom, že v zemích jako Japonsko, kde je očkování zcela dobrovolné, jsou děti ve skutečnosti mnohem zdravější než kdekoli jinde na světě.

V USA a Evropě umírá ve srovnání s jinými průmyslovými zeměmi, včetně Japonska, více malých dětí.

Ve srovnání se svými vrstevníky v jakékoli jiné zemi Západu umírá při narození a v prvním roce života více amerických dětí. V USA mají přitom největší počet vakcín podávaných dětem před dovršením plnoletosti.

Přestože mnohé státy stále uznávají právo rodičů neočkovat své děti z náboženských, filozofických, osobních či zdravotních důvodů, existuje velký tlak na zrušení veškerých těchto výjimek a přimění všech lidí k očkování z důvodu „veřejného zdraví“.

 

Někteří představitelé veřejného zdravotnictví však začínají PARADOXY OČKOVÁNÍ přiznávat. Například ve státě New Hampshire bylo stanoveno, že nedávná epidemie spalniček nebyla způsobena neočkovanými dětmi, ale spíše očkovanými dětmi, které dostali vakcínu MMR v souladu s vládními doporučeními.

Vakcína MMR v tomto případě nakazila dítě spalničkami, ze kterého se to „přeneslo“ na další děti, což vyvolalo epidemii. Jedná se totiž o živou vakcínu (do krve malý dětí se zanesu řivé mikroorganismy nemoci- viry nebo bakterie).

Představitelé zdravotnictví zprvu využívali paniku jako munici k prosazování povinného očkování.

Když si však lidé uvědomili, že „pacientem nula“ (u něhož epidemie začala) bylo očkované dítě, celá záležitost zázračně utichla, neboť vrhala špatné světlo na vakcínu MMR.

Doporučuji každému rodiči si danou problematiku hodně nastudovat, především ze zahraničních zdrojů. Ať jste zdraví!

Zdroj: naturalnews.com, Zpracovala: Vylectese.cz

https://www.vylectese.cz/japonsko-nema-zadne-povinne-ockovani-presto-ma-nejzdravejsi-deti-na-svete/