Jdi na obsah Jdi na menu

FARMACEUTICKÝ PRŮMYSL JAKO ORGANIZOVANÝ PODVOD

16. 6. 2013

 

Farmaceutický průmysl jako organizovaný podvod

Farmaceutický průmysl nabízí milionům pacientů "zdraví" - ale toto očekávání neplní. Namísto toho poskytuje produkty, které pouze mírní symptomy zatímco podporují chorobu v pozadí jako předpoklad pokračujícího obchodu. K zakrytí tohoto podvodu tento průmysl používá dvakrát více peněz, než vynakládá na výzkum příštích léčebných terapií.

Tento organizovaný podvod je jedinou příčinou, proč tento investiční obchod za strategicky navrženou kouřovou clonou "dobrodinců" lidstva přetrval téměř století. Kriminální praktiky tohoto průmyslu drží životy 6 miliard lidí a ekonomiky většiny zemí světa jako rukojmí.

Demaskování farmaceutického "obchodu s nemocemi"

V uplynulých deseti letech jsem usiloval o demaskování organizovaných podvodů tohoto největšího investičního průmyslu na zemi. Poukazoval jsem na to, že největší překážkou zlepšování zdraví lidí na naši planetě je samotný farmaceutický průmysl - a jeho povaha coby investičního průmyslu žijícího z rozšiřování spektra nemocí.

Jako vědec jsem byl ve výhodě při pátrání po skutečných příčinách kardiovaskulárních chorob a dalších chronických onemocnění. Společně s kolegy jsem byl nápomocen při dokumentování účinných, přirozených a nepatentovatelných alternativ k farmaceutickému "obchodu s chorobami". Objev přirozených molekul optimalizujících buněčný metabolismus umožní lidstvu předcházet a do značné míry eliminovat většinu nejběžnějších současných chorob, včetně kardiovaskulárních onemocnění, rakoviny a mnoha jiných.

Pharma-kartel po desítiletí vyvíjel maximální úsilí při ochraně svého globálního podnikání s patentovanými drogami a zákazech rozšiřování konkurenčních nepatentovatelných léčebných alternativ. Tyto snaha na mezinárodní úrovni vedla k proniknutí do Evropského parlamentu a zneužívání Světové zdravotnické organizace a dalších institucí Spojených národů.

Nyní, poté když byl největší investiční průmysl na Zemi odhalen jako organizovaný podvod - obtížený desetitisíci záručních soudních procesů - získalo na neodkladnosti bezprostřední prosazení globálních zákonů na ochranu tohoto průmyslu k zakrytí těchto zločinů a zajištění trvalé kontroly nad investičním "obchodem s chorobami" a tím i celosvětově nad lidským zdravím.

VÍCE NA:

http://www.czechfreepress.cz/zdravi/zaloba-na-farmauceticke-korporace.html

Zdroj: http://www.uspesna-lecba.cz/zaloba-na-farmauceticke-korporace/

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář