Jdi na obsah Jdi na menu

FAKTEM JE NUTNÁ OBEZŘETNOST -I PŘI OČKOVÁNÍ

5. 2. 2014

Pokud jde o jakékoli argumenty vůči pro-očkovacím lékářů hrajícím si v ČR na Bohy (bez respektu základních lidských práv garantovaných mmj. Základní listinou nadřazenou všem zákonům či vyhláškám), tak bych snad jen řekla, že vše je otázkou skutečných FAKTŮ.

 Faktem je, že kromě toho, že vakcinace je posvátnou krávou medicíny-běda tomu, kdo se jí dotkne,  je otázkou kolik daný člověk osobně má nastudovaných "reálií" tedy jak hluboce tématu rozumí, kolik hodin studia mu věnoval,nezávislé zdroje z kterých čerpal.. to, že je někdo lékař, mu to znalost  pozadí vakcinace negarantuje (můžu být deset let Ing.ekonomie, ale o ekonomii, bohužel, nemusím dnes vědět téměř nic, stejně tak to platí bohužel o lékařích).

 

 Faktem je, že čím dál více skutečností dnes mluví o tom, že bychom měli být ve všem (i díky značným peněžním zájmům a lobissmu, včetně trhu s farmaky) ZNAČNĚ OBEZŘETNÍ.  Být ve všem obezřetný znamená nejen dát si pozor co jím, v jakém prostředí se nacházím.. atd., ale také je třeba být obezřetný v otázce očkování. Nikdo se nikdy nezarušil za to, že vakcíny  nervovou soustavu nepoškozují. A bez „zdravého“ mozku bychom byli  přece jen zvířata, možná ale tohle někdo nakonec vlastně chce.

Jak to, že výsledky nezávislých průzkmů ukazují, že neočkované děti (samozřejmě ty ve světě u nás je téměř 100% proočkovanost, tedy není koho moc srovnávat) jsou zdravější než ty očkované.

 

Ať se každý naočkuje jak chce a čím chce! Ti co se více pídí po info časem dospějí k poznání, že i bez očkování se dá ZDRAVĚ žít V dnešní době jde především o OSOBNÍ ODPOVĚDNOST K SOBĚ! Já jsem tedy osobně odpovědná a po zvážení všech pro a proti SEBE ANI SVÉ DÍTĚ NEOČKUJI! Andy

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář