Jdi na obsah Jdi na menu

DALČÍ ŽENA ZEMŘELA PO OČKOVÁNÍ VAKCÍNOU NA HPV

28. 11. 2017

Devatenáctiletá dívka z Vídně zemřela ve spánku poté, co dostala očkovací vakcínu proti rakovině děložního čípku. Je jen další z mnoha obětí očkování proti lidskému papilomaviru (HPV). Většina žen po očkování trpí nepříznivými vedlejšími účinky této vakcíny, které jsou velice extrémní. V některých případech končí smrtí.

Gardasil, který známe také jako vakcínu proti lidského papilomaviru (HPV), je podáván jako série tří injekcí, které se podají v průběhu šesti měsíců.

Jejich účelem má být zajištění ochrany proti infekci HPV a zdravotním problémům, které jsou s ní spojené. Přestože vládní instituce tuto vakcínu považují za bezpečnou, mnozí lékaři se vyjádřili, že vakcína proti HPV v nich vyvolává obavy.

Na světě je jen padesát odborníků na HPV a Dr. Harperová je jedním z nich, což z ní činí expertku na dané téma.

Jelikož ona sama se podílela na schválení Gardasilu, odsoudila vakcínu a uvedla, že vakcína není ani bezpečná, ani účinná. Uvedla, že testovací délka účinnosti vakcíny na prevenci před infekcí HPV není dostatečně dlouhá na to, aby se dalo úspěšně zabránit rakovině děložního čípku.

Protikladná tvrzení týkající se vakcíny proti HPV zde nezačínají, ale ani nekončí. Pokud se Gardasil bude nadále podávat mladým dospívajícím ženám po celém světě, aniž by se v jeho složení udělaly nějaké změny nebo aniž by se neprovedly další testy, lidé budou vůči této vakcíně skeptičtí, a to z dobrého důvodu.

Není to jen o Gardasilu. Úplně všechny očkovací vakcíny vyžadují další testování. Složky v mnoha z nich, například rtuť a hliník, představují vážné riziko ohrožení lidského zdraví.

Když se budete rozhodovat o tom, jestli necháte vaše dítě očkovat proti HPV, doporučujeme, abyste si udělali svůj vlastní průzkum. O každé očkovací vakcíně.

Nejde o to, abyste byli zastánci nebo odpůrci očkování. Je to o uvědomělém odborném přístupu k vlastnímu životu. Je třeba si uvědomit, že s mnoha očkovacími vakcínami jsou velmi vážné problémy.

více se k danému tématu dočtete zde:

https://www.vylectese.cz/dalsi-dospivajici-zena-zemrela-po-ockovani-proti-hpv-veda-mluvi-sama-za-sebe/

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář