Jdi na obsah Jdi na menu

BRUSEL JE PRVNÍ MĚSTO, KTERÉ NEPOVOLÍ KVŮLI ZDRAVOTNÍMU RIZIKU SÍTĚ 5G

24. 7. 2019

Belgická ministryně vlády oznámila, že Brusel kvůli nepříznivým účinkům na zdraví zastavuje své plány na bezdrátovou 5G síť. A  co to vlastně je 5G. Původně se jedná o vojenský zbraňový systém na bázi mikrovlnného záření na vyvolávání pocitů silného pálení kůže. Používá se v různých státech na rozhánění demonstrací. 

Také se to dá využít na cílené ovlivňování lidí, u nichž je zájem vyvolat změnu mysli, psychiky či různé chorobné stavy.

Aktuálně je to plánovaný telekomunikační standard mobilních sítí!

 

Z jejího nedávného interview pro L’Echo vybíráme:

„Nemohu schválit takovou technologii, ať už se jedná o 5G nebo jinou, když nejsou respektovány normy záření, které musí chránit lidi. Obyvatelé Bruselu nejsou pokusná morčata, jejichž zdraví mohu se ziskem prodat. Nemůžeme si dovolit žádné pochybnosti.“ – Céline Fremaultová, ministryně vlády (Regionu hlavního města Bruselu) odpovídající za oblast bydlení, kvality života, životního prostředí a energie.

Paní Fremaultová přesně definovala, že pilotní projekt 5G sítě není kompatibilní s belgickými normami na bezpečnost záření (9 V/m nebo 95 mW/m2), a prohlásila, že nehodlá dělat výjimku.

Ve stavebních směrnicích týkajících se životního prostředí je hranicí pro extrémní znepokojení hodnota 1 mW/m2 (miliwatt na metr čtvereční). Mnohé vládní agentury však stále berou v úvahu pouze termální účinky, namísto rostoucího množství tisíců odborných vědeckých studií, které poukazují i na další účinky mikrovlnného záření.

Představuje 5G technologie velkou hrozbu pro veškerý biologický život? Nezávislé důkazy přesvědčivě naznačují, že ano.

více info zde:

https://www.vylectese.cz/brusel-je-prvni-mesto-ktere-kvuli-zdravotnim-rizikum-nepovoli-5g-site/

Bruselský příběh – zdroje:

Vědecké důkazy o škodlivosti 5G technologie:

Komunity a organizace běžných lidí

Pozor: Některé z níže uvedených organizací stále pořádají akce na kontaktování volených zástupců se žádostmi o pomoc. I přesto se objevuje obrovský nárůst uvědomění, že jsou nyní potřebné silnější reakce.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář