Jdi na obsah Jdi na menu

BOŘENÍ MÝTU: VAKCÍNY IMUNITU NETVOŘÍ

24. 5. 2012

Existuje pouze „JEDEN“ druh imunity a tou je přirozená imunita dosažená organismem při kontaktu s nějakou infekční chorobou. Vakcinace je pouhé vynucené spouštění dočasných odpovědí organismu na umělé patogeny. Vakcíny jsou škodlivé a nebezpečné a vedou ke generacím lidí bez „přirozené imunity“.

 

Vakcíny neposkytují dlouhodobou imunitu, přinejmenším pouze dočasnou.

Vakcínami se antigen vstříkne do těla pro produkci reakce a odpovědi imunitního systému ve formě protilátek, ale přítomnost protilátek NEVYTVÁŘÍ IMUNITU.

Lidé nakonec dostanou nemoci, proti kterým jsou očkováni.

Vakcíny ve skutečnosti přeskakují „normální odpověď organismu na antigen“ a aktivují vražedné buňky které mohou spustit nadvýrobu cytokinů a takovýmto způsobem se mohou poškodit tkáně a orgány nebo dokonce spustí zástavu srdce či dýchání.

 

Vakcíny by neměli být doprovázeny slovy „IMUNIZACE“, poněvadž je to chybné označení.

Imunita a očkování jsou rozdílné názvy, které spolu nejdou dohromady.

Ve skutečnosti, mateřské mléko má tak silné imunitní účinky na děti, že dokonce CDC doporučuje matkám přestat kojit, aby podpořili účinky vakcín. Tvrdí se, že by ženy měli zastavit kojení na dost dlouhou dobu, aby mohl umělý jed z vakcín vytvářet „DOČASNOU IMUNITU“.

 

NENÍ NIC TAKOVÉHO, JAKO VEDLEJŠÍ ÚČINKY

 

Následky vakcín jsou sledované po velmi krátký čas. Vedlejší účinky, nejsou po 30 letech uznány a nebudou spojeny s vakcínami.

Imunizace pomocí vakcín snižuje imunitu spolu s rozšiřujícími se nemocemi jako je artritida a dokonce AIDS po celém světě. Výzkum zřetelně ukazuje, že hliník ve vakcínách nese riziko autoimunitní reakce, dlouhodobých zánětů mozku, neurologické komplikace a další vážné a rozšířené zdravotní problémy. Mnoho vakcín obsahuje hliník a stopová množství rtuti.

Smíchání těchto 2 kovů způsobuje „extrémní součinnost toxicity“.

 

FAKTA:

 

Nemoci, proti kterým se očkuje, klesají (ne však nutně následkem toxického očkování), zato množství chronických onemocnění strmě stoupá. Vakcíny zničí přirozenou imunitu a urychlují autoimunní onemocnění.

 

 

 

V roce 1900 zemřelo na spalničky 13 lidí ze 100.000. V roce 1948: Méně než jeden ze 100.000. Vakcína proti spalničkám byla uvedena až v roce 1963 a způsobila, že spalničky nebyly odstraněny.

Japonské úřady si uvědomily, že brzká očkování u kojenců způsobují „náhlá úmrtí“ a tak očkování odkládaly do 24 měcíců a zjistily, že SIDS (náhlá úmrtí) prakticky zmizela dohromady s Černým kašlem během prvních dvou let života dětí.

Očkovací látka DPT (proti Černému kašli, Záškrtu a tetanu) tuto nemoc nejenom podporuje ale zároveň s tím i roste úroveň „náhlých úmrtí kojenců“.

Agentura Reuters nedávno oznámila, že podle CDC, počet případů černého kašle roste – v plně očkované populaci!

 

V nedávné  Bachmaierově studii o vakcínách se odhaluje, že poměr alergií u očkovaných dětí je více než dvojnásobný než u dětí neočkovaných.

Očkované děti jsou 8 krát náchylné k rozvinutí astma nebo bronchitidy než neočkované. Nadto, očkované děti trpí mnohem více neurodermatitidou, herpes viry, záněty středního ucha, sennou rýmou, hyperaktivitou, skoliózou, epilepsií a záchvaty, bolestmi hlavy, migrénami, onemocněním štítné žlázy a SIDS (náhlé úmrtí) než děti neočkované. Očkované děti onemocní také spalničkami mnohem častěji, než děti neočkované.

 

Lékaři vám sice budou tvrdit, že očkování redukovala dopad infekčních onemocnění, ale na toto tvrzení nemají skutečný důkaz. Ve skutečnosti, veškeré epidemické důkazy okazují na to, že chorobné sazby se zvedají po vakcinaci- u očkovaného obyvatelstva. Měli bychom tedy věřit jen slovům lékařů? Informujte se a rozhodněte se sami ohledně zdraví vašich dětí.

 

Autor: Craig Stellpflug, pro NaturalNews

 

Zdroj: www.naturalnews.com

 

Překlad: www.jajsem.com

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář