Jdi na obsah Jdi na menu

B.GATES TVRDĚ PROTI ODPŮRCŮM OČKOVÁNÍ (proč asi?)

Seth Kalichman z uconn.edu v USA založí celosvětový internetový systém pro sledování a včasnou výstrahu, který bude hledat, analyzovat a blokovat komunikační kampaně, obsahující dezinformace o očkování, aby tím podpořil celosvětové očkovací úsilí. To znamená, že Bill Gates útočí. Zamýšlí vytvořit dohled skrz internet a najít odpůrce očkování. Jeho patolízalové poté podniknou všechny kampaně proti rebelům, aby je neutralizovali.

Jak něco takového funguje? Já vám to povím: „Tento pisatel nemá žádné lékařské vzdělání.“ „Tento pisatel šíří nebezpečné informace, které způsobí dětem škodu.“ „Tento filmař říká lži o nejdůležitější lékařské technologii, jakou svět kdy viděl.“ „Důkazy v prospěch očkování jsou ohromující a tento pisatel chce návrat do temného středověku.“

A to by byl ještě dobrý případ.

„Tento pisatel sice kdysi byl lékařem, ale proslýchá se, že zanechal lékařskou praxi po několika stížnostech pacientů u lékařské rady. Nyní tráví celý čas útočením na očkování. Je to nebezpečný zločinec.“

„Nečtete nic od tohoto pisatele. Je zjevně mentálně zaostalý. Chce, abyste přestali očkovat své děti, takže budou moci chytit život ohrožující nemoc.“

A bude to ještě horší…

To je zase a znovu Nixonova válka se špinavými triky. Jen namísto pár milionů dolarů v černých fondech má Bill Gates k dispozici miliardy.

Použije náhradníků, aby vykonali tuto práci za něho, takže bude v mnohých případech těžké zjistit, odkud tyto útoky přicházejí. Takto se chovají zbabělci. Pohybují se někde v pozadí a nechají druhé lidí, aby za ně udělali špinavou práci.

Poslední věcí, kterou chtějí je čestná a otevřená debata o samotné sporné otázce. To by je odhalilo. Pravda je odhalí.

Gates očividně chce vytvořit takovou atmosféru a připravit takovou legislativu, která uzákoní povinná očkování všude a bez jakýchkoliv výjimek. To je jeho cíl. To je jeho vášnivý sen, v těsném spojení s depopulizaci (odlidnění planety), která je jeho největším přáním.

Tisk bude jako vždy na jeho straně. Byl na jeho straně, když nedal prostor skandálnímu příběhu z Indie, kde bylo 47 tisíc případů ochrnutí způsobené vakcínou proti dětské obrně.

Zamýšlí vytvořit svůj vlastní dohledový stát, jehož cílem budou všichni internetový novináři a skupiny, které přinesli na světlo Boží skutečné údaje o očkování. Údaje, které lékařský kartel chce skrývat ve svých katakombách: očkováním způsobené úmrtí, ochrnutí, zmrzačení, poškození mozku, autismus, poruchy imunity…

Chce odradit od psaní všechny, kteří uvažují, že se budou otázce očkování věnovat čestně a poctivě.

Bill Gates přichází na večírek pozdě, ale chce na tento problém vynaložit hodně peněz. V zásadě chce potlačit přesnou novinářskou práci. Tak, jako mnozí před ním, jakmile narýžoval dost na svobodném trhu, obrátil se a zjistil, že nechce víc nebo jen zdanění svobody. Chce moc.

Ti z nás, kteří píšou a hovoří o očkování už dlouhé roky, by rádi vystoupili proti Gatesovým lékařům v otevřené diskuzi. Nic by nás nepotěšilo více. Ale to Bill nechce. Lidé jako on jsou vystrašení z otevřenosti. Tak to už je.

Může si zvolit podvod a zákeřnost. Vyvolá tím však ještě více odporu. Tak totiž útoky tohoto druhu fungují. Lidé, kteří spali, se probudí jakmile zjistí, že Bill je jen dalším nafoukaným dítětem, které, když se mu přestane hra líbit, sbalí karty a odejde.

A on odejde.

Jeho peníze oproti naši svobodě – to je hra, v které mnozí z nás mají dobré vyhlídky.

Tak pojďme na to, Bille. Vytáhni si svou slizkou kartu ze spoda kupky. I my tě sledujeme, ne jen ty nás.

Překlad: slobodavockovani.sk

Zdroj: naturalnews.com

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář