Jdi na obsah Jdi na menu

45 LITRŮ KONCETROVANÉHO VIRU OBRNY VYLILA FIRMA NA VAKCÍNY DO ŘEKY, KATASTROFA!

5. 10. 2014

I tohle je v dnešní době moderní farmacie možné.. virus obrny se v západní Evropě již min.10let vůbec nevyskytl (přestože se na něj dnes vesele kojenci očkují jako by naprosto běžně lítaly do Nigérie či Somálska - 3.svět je jediné místo na zeměkouli kde se polio ještě vyskytuje), tedy nevyskytoval se v Evropě až do 2. září 2014, kdy vylil nějaký doveda v továrně na výrobu vakcín ve městě Rixensart (25 km jihovýchodně od Bruselu) 45 litrů roztoku s koncentrovaným roztokem živého polioviru přímo do výlevky..

 

Náhoda a nebo úmysl? Osobně jsem zastáncem názoru, že náhody neexistují..vše kolem nás (včetně rádoby samaritánského zdravotnictví) je jen otázkou peněz.. v tomto případě se hovoří o miliardách korun ročně jen z ČR.Vynásobte to počtem státu EU a je vám jasné o co tady jde..

 

Co dodat? Ať žijí paradoxy medicíny! Ať žijí paradoxy očkování!

 

Virus dětské obrny (poliomyelitidy) patří, stejně jako virus hepatitidy A, mezi enteroviry. Vylučují se zažívacím traktem a vyskytují se v odpadních vodách. Jejich čištění má na odstranění enterovirů jen omezený účinek, takže se z čističky odpadních vod dostanou s přečištěnou vodou stejně jako ze septiku, který vypláchne nějaká ta lokální povodeň. Enteroviry jsou vůči okolí dost odolné a vydrží ve vodě aktivní dlouhé měsíce.

 

Podle Světové zdravotnické organizace (WHO) bylo v roce 2014 hlášeno 145 případů z Pákistánu, 8 z Afghánistánu, 6 z Nigérie, po pěti z Rovníkové Guinei, Somálska a Kamerunu a 2 případy z Iráku. V Evropě byla v roce dětská obrna v roce 2002 vymýcena (poslední 2 případy u neočkovaných romských dětí v Bulharsku v roce 2001) a zdálo by se, že není důvod k žádným obavám. Ještě na konci srpna to platilo.

Ale přesně před měsícem, 2. září 2014, vylil nějaký doveda v továrně na výrobu vakcín ve městě Rixensart (25 km jihovýchodně od Bruselu) 45 litrů roztoku s koncentrovaným roztokem živého polioviru přímo do výlevky.

Odtud sice prošel čističkou (s omezeným efektem, jak je výše uvedeno) a následně po zředění naočkoval řeku Lasne, která se vlévá do řeky Dyle, a ta hned potom do velké západoevropské řeky Šelda, odkud se o několik dní později poliovirus vydal na cestu do Holandska.

Farmaceutická firma GSK o události informovala Vrchní radu pro veřejné zdraví (HCPH), která stanovila riziko infekce jako nízké, vzhledem k vysokému naředění a vysoké (95%) proočkovanosti belgické populace.

 

Belgická národní autorita 8. září informovala Evropskou komisi a následné doporučení Evropského střediska centra pro prevenci a kontrolu nemocí (ECDC) už tak optimistické nebylo. Uvádělo se v něm, že uvolnění tak velkého množství polioviru do životního prostředí představuje, s ohledem na účinnost čističky, riziko pro zdraví osob exponovaných vodou nebo bahnem z řek.

VÍCE NA:

http://zdravi.e15.cz/denni-zpravy/profesni-aktuality/virus-obrny-v-rece-ano-45-litru-koncentrovaneho-ziveho-viru-476881

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář